Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:08
5559
3

Арнольд Хегай – Владімір Тихонов. Прогноз і анонс на бій

Український боксер Арнольд Хегай проведе бій проти росіянина в Оклахомі

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:08
5559
3
Арнольд Хегай – Владімір Тихонов. Прогноз і анонс на бій
Instagram. Хегай і Тихонов
В ніч з 23 на 24 серпня в американському містечку Броукен-Ерроу (штат Оклахома) відбудеться вечір боксу, який викликає особливий інтерес в українських любителів боксу.
 
В андеркарді шоу пройде 8-раундовий бій у другій найлегшій вазі (до 55,3 кг), в якому зустрінуться непереможений український боксер Арнольд Хегай (15–0–1, 10 КО) і росіянин Владімір Тихонов (17–1, 10 КО) . А головною подією вечора стане поєдинок росіянина Владіміра Шишкіна (8–0, 5 КО) та бійця зі США Деандре Уейра (13–1–2, 8 КО).
 
 
 
27-річний українець Арнольд Хегай свою любительську кар'єру почав в тайському боксі, де ставав чемпіоном України, Європи та світу. І на профі-ринзі він не пасе задніх, вже входячи в топ-10 рейтингів двох організацій: він на 5-му місці в рейтингу WBO (чемпіонським поясом володіє мексиканець Емануель Наваррете) і на 7-й позиції в табелі про ранги від IBF (титул тут у американця Даніеля Романа). У попередніх 15 поєдинках Арнольд здобув 14 перемог, 10 з них нокаутом. У квітні 2016 року в шостому бою у нього значиться єдина нічия, коли він не зумів здолати казахстанського боксера Ержана Заліпова. Після того поєдинку Хегай здобув 10 впевнених перемог.
 
29-річний росіянин Владімір Тихонов за кар'єру з 18 боїв при 17 перемогах програв лише одного разу. У серпні 2017 року він поступився в Детройті американському бійцю Анхелю Ернандесу технічним нокаутом в п'ятому раунді. Останнім часом росіянин виходить на ринг нечасто, це лише другий його бій за два роки. Попередній поєдинок датований жовтнем 2018 року, коли він переміг співвітчизника Сергія Тасімова одноголосним рішенням суддів у 6-раундовому поєдинку. У топ-десятки боксерських організацій Тихонов не потрапляє.
 
Зважування та трансляція
 
На зважуванні за добу до бою Арнольд Хегай показав вагу 122 фунта (55,34 кг), а Володимир Тихонов важить 123 фунта (55,79 кг).
 
Шоу буде транслюватися відомим каналом Showtime в рамках серії ShoBox: The New Generation. Основні бої вечора почнуться о 05:00 за київським часом в ніч на суботу.
 
 
Прогноз на бій
 
Непереможений українець повільно і впевнено підбирається до чемпіонських боїв. Будучи фаворитом поєдинку з коефіцієнтом 1.05, він просто зобов'язаний проходити росіянина та підніматися в рейтингах ще вище. До титульних поєдинків всього лише кілька боїв, і, щоб прискорити процес, необхідно перемагати Тихонова впевнено та достроково, тим більше у День незалежності України.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Арнольда Хегая.
 
Файткарда вечора боксу в Оклахомі
 
Владімір Шишкін – Деандре Уейр
Шохжахон Ергашев – Абдіель Рамірес
Джарон Енніс – Франклін Мамані
Арнольд Хегай – Владімір Тихонов
Ізімен Ізбакі – Армонте Саммерс
Брандун Лі – Франсиско Медель
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Арнольд,ти знаєш яку краіну представляє суперник.Щасти!
vizuals
Арнольд форефер
fut61fan
Арнольд, спусти кацапу юшку-уважать стану.