Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
6656
1

Уотфорд — Вест Хем Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Шершні» можуть забити перший гол, «молотобійці» - здобути першу перемогу

Уотфорд — Вест Хем Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Минулого сезону «Уотфорд» та «Вест Хем» були міцними середняками англійської Прем'єр-ліги. Лондонці фінішували на 10-й сходинці турнірної таблиці, «шершні» розташувалися сходинкою нижче. Причому такі місця команди оформили в очному поєдинку, який припав на останній тур сезону-2018/19. «Уотфорд» випереджав суперника на 1 бал, але зазнав домашньої поразки з рахунком 1:4 (в першому колі, до речі, в гостях він переміг 2:0!). Цікаво, що той матч також обслуговував Кріс Кавана, і видалив захисника «Уотфорда» Хосе Холебаса, а гостям не показав жодної картки. Дублем тоді відзначився хавбек «Вест Хема» Марк Нобл, який тепер травмований і допомогти команді не зможе. Ще один гол забив Марко Арнаутович, але він поїхав у Китай. Один гол був на рахунку Мануеля Лансіні, і ось він як раз в строю.
 
Однак той поєдинок залишився в минулому, а зараз обидві команди не показують очікуваного результату. 1 очко за 2 тури на двох - ось і всі їх нинішні досягнення. «Вест Хем» здобув цей бал завдяки виїзній нічиїй з «Брайтоном». А «Уотфорд» поки без набраних очок і навіть без забитих м'ячів (до слова, єдиний в АПЛ). Тому ціна очного поєдинку зростає неймовірно для кожного з учасників.
 
«Молотобойці» влітку витратили на трансфери майже 80 млн євро, і Мануелю Пеллегріні вже починають ставити питання. Поєдинок з командою рівня «Уотфорда» повинен показати: гроші витрачені не даремно. Феліпе Андерсон, Андрій Ярмоленко, Михаїл Антоніо, Роберт Снодграсс, Себастьєн Аллє, Чічаріто - погодьтеся, така атакуюча компанія має бути запорукою того, що команда забиватиме і, як наслідок, набиратиме очки. Однак поки ми цього не спостерігаємо. «Шершні» витратили 38,5 млн євро, з них 20 млн - на покупку Ісмаїли Сарра. Однак сенегальський вінгер після Кубка африканських націй ще не зіграв жодної зустрічі (і фактично пропустив передсезонну підготовку). Втім, у вівторок він нарешті провів перше тренування з основною командою і, цілком ймовірно, дебютує в АПЛ саме в матчі з «Вест Хемом». Іменитий Денні Уелбек тільки в другому турі вперше вийшов на заміну (відновлювався після пошкодження). Тож питань до Хаві Грасії менше, але вони теж є.
 
Загалом же можна сказати, що хоча перемога потрібна кожній з команд, поразка може стати катастрофою. Тому навряд чи ми станемо свідками відкритої гри. Букмекери віддають невелику перевагу господарям. Ми ризикнемо спрогнозувати, що команди гратимуть обережно і багато м'ячів забити один одному не дадуть.
 
Орієнтовні склади:
«Уотфорд»: Фостер - Фемен, Доусон, Кеткарт, Холебас - Дукур, Капу - Хьюз, Перейра - Жерар Деулофеу, Уелбек.
«Вест Хем Юнайтед»: Фабіанскі - Фредерікс, Діоп, Огбонна, Мазуаку - Райс, Уїлшир - Антоніо, Лансіні, Форналс - Чічаріто.

24 августа, суббота
 
«Уотфорд» — «Вест Хэм Юнайтед»
Арбитр: Крис Кавана (Ланкашир, Англия)
Уотфорд. Стадион «Викаридж Роуд». 17:00
Телетрансляция: beIN Sports Connect
Прогноз Sport.ua — 1:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил