Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
2277
1

ЛУЦЕНКО: «Дискваліфікація Русина - вагома втрата для Зорі»

Колишній півзахисник луганської команди - про майбутній матч проти «Еспаньола»

ЛУЦЕНКО: «Дискваліфікація Русина - вагома втрата для Зорі»
ФК Зоря Луганск
Колишній півзахисник луганської команди Євген Луценко вважає, що луганчанам потрібно стрибнути вище голови, щоб пройти «Еспаньол».
 
- З жеребом «Зорі» не пощастило. Будь-яка іспанська команда - це апріорі сильний суперник, незалежно від пори року і місця в турнірній таблиці. Тим більше, «Еспаньол» - твердий середняк Прімери. «Зорі», щоб пройти такого опонента, потрібно стрибнути вище голови.
 
- Перший матч «Зоря» проведе на виїзді - це перевага?
- Провести перший поєдинок в гостях завжди вважалося кращим варіантом. Для «Зорі» це хоч якийсь бонус. Луганчани придивляться до «Еспаньйола», але все одно буде складно.
 
- «Зоря» вдома поступилася «Олександрії», допустивши чимало помилок в обороні. Позначається втома?
- Будь-яка команда не топ-рівня, яка не має довгої лави, в процесі проходження кваліфікації єврокубків ризикує потрапити в функціональну і психологічну яму. Крім того, «Зоря» непросто переживає перехід з єврокубків в УПЛ. Поєдинок з софійським ЦСКА вийшов нервовим і важким, а після нього відразу зустріч з ще одним непростим суперником - «Олександрією»... Вважаю, що «Зоря» ще втягується в сезон, і їй не так просто буде в подальшому і в УПЛ.
 
 
- Може, «Зоря» економила сили в матчі з «Олександрією»?
- Як це? Вдома? Думаю, все відбулося спонтанно. Просто у «Зорі» не було свіжості, та й суперник сильний - не з Першою лігою ж грали. Для тренера луганчан, звичайно, це була головоломка. Але після гри Скрипник сказав: у нас не вийшло, але ми йдемо далі. Не виключено, що футболісти «Зорі» все-таки тримали в голові майбутній поєдинок з «Еспаньолом».
 
- Відсутність Русина та Вернидуба - вагома втрата для «Зорі»?
- Вагома. Русин в останніх матчах стабільно грав, забивав. Від нього йшла постійна небезпека для суперника. Шкода, що по дурості він отримав дискваліфікацію. Однак, незважаючи на те, що це гравці основи, сподіваюся, їх є ким замінити. Якщо «Зоря» розраховує на щось в Лізі Європи, потрібно знайти резерв для вирішальних битв.
 
Нагадаємо, перший поєдинок відбудеться 22 серпня о 22:00 за Києвом, матч-відповідь - 29 серпня.

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUTINHUILO
Кто ж Русину виноват,что в голове ветер?