Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 22 серпня 2019, 01:03
2250
2

Давид Гальєго: «З Зорею гратимемо тільки на перемогу»

Наставник «Еспаньола» вважає, що в команді луганчан є талановиті гравці

| Оновлено 22 серпня 2019, 01:03
2250
2
Давид Гальєго: «З Зорею гратимемо тільки на перемогу»
ФК Еспаньол. Давид Гальєго
Наставник «Еспаньола» Давид Гальєго на передматчевій прес-конференції напередодні поєдинку кваліфікації Ліги Європи проти луганської «Зорі» розповів:
 
«Наш тренерський штаб проаналізував всі причини поразки в стартовому турі чемпіонату Іспанії від «Севільї» (0:2). Проте, команда повністю зосереджена на майбутній грі в четвер. Гравці розуміють, що це різні змагання. Ми будемо грати тільки на перемогу, яка дуже важлива, як для футболістів, так і для шанувальників нашого клубу. Поразки і перемоги повинні сприйматися нормально. Емоційний стан необхідно відновити до наступної гри. Я вірю, що моя робота веде до вдосконалення гри команди. Тому, незалежно від конкретного результату, ми повинні зосередитися на розвитку кращих якостей гравців.
 
У нас з'явився новий захисник – Себастьян Корш'я, це гравець зі стажем, сповнений бажання якнайкраще зарекомендувати себе в «Еспаньолі». Своїми якостями він принесе нам велику користь. Крім того, додаткова конкуренція за місце в складі – це добре. Захисник Адріа Педроса не зіграє в першому матчі з «Зорею», але я розраховує на нього в матчі-відповіді.
 
«Зоря» – це дуже фізично підготовлена ​​команда, в якій виступають талановиті гравці. Це буде протистояння тривалістю в 180 хвилин. На нас чекає дуже складний відбірковий етап. Це атлетичний суперник, сповнений ентузіазму, як і ми. У них є досвід виступів у відбіркових матчах такого роду. Однак, ми повинні нав'язати «Зорі» свою гру.
 
На жаль, у нашої команди було мало часу на передсезонну підготовку. Ми виступаємо в Лізі Європи і пожертвували готовністю до старту в Ла Лізі, щоб потрапити в груповий етап єврокубка. Сподіваюся, це було того варте. Проте, нинішній рівень нашої готовності достатній, щоб конкурувати і обігравати практично будь-яку команду. Але ми далекі від того «Еспаньола», який хотіли б бачити».
 

Опитування

Голосів 302
Ваш прогноз на перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи Еспаньол – Зоря (22 серпня)?

Перемога Еспаньола

191 голос 63.25 %

Нічия

76 голосів 25.17 %

Перемога Зорі

35 голосів 11.59 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
salem1974
Прозвучало как отмазка
Sunrise
"...пожертвовали готовностью к старту в Ла Лиге, чтобы попасть в групповой этап еврокубка. "
Этим всё сказано - завтра Эспаньол будет играть на все 100%.