Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 серпня 2019, 09:48
16098
32

ДЕНИСОВ: «Матчі єврокубків не транслюватимуться на ТРК Україна»

За словами ведучого, канал ТРК «Україна» більше розрахований на жіночу аудиторію

| Оновлено 23 серпня 2019, 09:48
16098
32
ДЕНИСОВ: «Матчі єврокубків не транслюватимуться на ТРК Україна»
Детектор.Медіа. Олександр Денисов
Генеральний директор телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» Олександр Денисов повідомив, що на безкоштовному загальнонаціональному телеканалі ТРК «Україна» більше не буде трансляцій ключових матчів єврокубків, в тому числі за участю київського «Динамо» в Лізі Європи:
 
«На каналі «Україна» ця історія закінчена. Тому що якийсь окремий матч може дати каналу «Україна» частку, яку можна порівняти з середньодобовою або середньомісячної. Але в цілому це ламає структуру аудиторії «України». Так як канал орієнтований здебільшого на жіночу аудиторію. Так, безумовно, матч «Ліверпуль» – «Тоттенхем» приведе чоловіків. Але куди подітися в цей час тим жінкам, які зазвичай його дивляться?
 
Відповідно, «Україна» не буде гнатися за миттєвим успіхом отримати частку 15–20 відсотків, тому що їй потрібно буде потім повертати ту аудиторію, на яку вони працюють рік, розумієте? «Україна» буде показувати топ-футбол, але це будуть матчі збірної України. Збірна повинна бути обов'язково на ефірному каналі. У жодній країні в світі збірна не транслюється на платних телеканалах. Всі матчі збірної будуть виходити тільки на каналі «Україна». Більш того, в цей момент канали «Футбол» будуть показувати додатковий контент».
 
Також Денисов вважає, що втрата трансляцій АПЛ не похитне головного лідера мовлення.
 
Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

У Металісті 1925 підтвердили бажання преміювати арбітрів
Футбол | 25 квітня 2024, 13:17 0
У Металісті 1925 підтвердили бажання преміювати арбітрів

Андрій Нєдєлін прокоментував інсайд Ігоря Бурбаса

Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Логично. Все как и в остальных сферах - бесплатное уничтожается ради максимизации прибылей частных монополистов. Мудро надув щечки под разными липовыми предлогами всех тупо, но целенаправленно загоняют на платные каналы.
Макс Руденко
Раніше памятаю по правилам уєфа мали одну гру показувати на загальнодоступному безкоштовному каналі, тепер щось змінилось?
Ну не буде безкоштовно, значить не буде. В діда в селі інтернету немає, за песію не завжди вистачає на лікі в місяць розрахуватися, а футболі платити тим більше. Сказав дід нехай вдавляться, буде дивитися те, що можна дивитись.
gomenyuk2830
Денисов, Ти обморок.... а ти подумав про тих людей, як ти називаєш, а особливо не жінок, а чоловіків, які живуть поза містом у селах.... ти подумав про тих людей??? Ті люди не мають можливості подивитися твої всрані платні канали...... як їм вийти з такої ситуації та по чому дивитися футбол???
Міша Петечел
а я думаю, що Денисов гімно, і все таки хоче, щоб люди купували показ футбол 1/2 .... я не спорю платні трансляції мають бути але ціни наприклад у 150 грн за пакет сетанта і футбол від екстра тв це занадто. тому рекомендую iptv .... за 7 баксів на 3 місяці маю канали і футбол 1/2, сетанта юа, і так далі .....
Yamamisha1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
avl01021954
Бач, як він піклується про жінок на ТРК "Україна". Їж, Денисов, наїдайся, Може вдавишся від своїх платних футболів.
Mamay
В Польщі раз в тиждень по середах показують один центральний матч ліги чемпіонів на загально доступному каналі і думаю якби грала місцева команда її також би показували бешкоштовно це ж гордість країни, престиж а в нас одні токшоу і серіали
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Я взагалі не розумію що це за хрєнь (Канал Україна). На загальнонаціональному каналі цілими днями крутять "мильні" серіали та депресивні шоу в студіях, періодично позбавляючи це все новинами... Так назвіть канал "Мило-ТБ". А денісов чьотко просто заробляє гроші.Видав доцю заміж - потратився - тепер треба відновити сімейний бюджет!
Андрей Шав
как жаль что такие пинисовы не остались в донецке
Мирослав Пецух
Я хотел добавить до комментарий по поводу показа футбола по каналу украина.А действительно как смотреть людям ,которые живут в селах,там не только для женщин канал.А у Денисова только деньги в голове,подумайте лучше о болельшиках которые живут в селах.(сраные эксперты!!!).Вот тогда люди вам спасибо скажут...
Oleg Vereshko
Пане Денисов! Що у вас у пріоритеті: власне БАБЛО чи ФУТБОЛ в усіх регіонах Україіни???
Владислав Ткаченко
Пенисов типичный Донецко-совковый жлоб
z.valenok01
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Ключка
да что ты(денисов) уперся в платные каналы.. когда же вы нажретесь..... популиризация футбола упола ниже плинтуса.... теряем этот любимый вид спотра.. а вам все-деньги..деньги... когда же вы нажретесь...неужели вам мало... скоко вам надо чтобы вы взяли и свалили с нашей страны-берите и уезжайте... у вас крыша сьехала из-за этих денег
bzzzzz
народ, что за чушь вы несете, нигде в мире такие канала как Футбол1/Футбол2 не транслируют за бесплатно
Муґунот Уух
это называется "популяризация футбола в стране"
Taykitanin
А Шахтар буде на трк?