Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 19 серпня 2019, 11:51
10502
12

Рейтинг WTA. Світоліна повернулася до топ-5

Наомі Осака зберегла лідерство

| Оновлено 19 серпня 2019, 11:51
10502
12
Рейтинг WTA. Світоліна повернулася до топ-5
WTA. Еліна Світоліна
Попередній тиждень у жінок, як і у чоловіків, пройшов на турнірі в Цинциннаті. Перемогу на американських кортах здобула Медісон Кіз. Цей тріумф дозволив їй повернутися в першу десятку, витіснивши звідти Слоан Стівенс.
 
Фіналістка турніру Світлана Кузнєцова піднялася на 91-у позицію і тепер займає 62-е місце.
 
Ранні вильоти Петри Квітової і Кікі Бертенс дозволили українці Еліні Світоліній піднятися на 2 позиції, повернувшись до першої п'ятірки. Останній раз перша ракетка України була в топ-5 в травні 2019 роки після турніру в Індіан-Уеллсі.
 
Топ-10 рейтингу WTA
 
 
Що стосується інших українок, то Даяна Ястремська, Катерина Козлова і Ангеліна Калініна втратили по одній позиції, Дар'я Лопатецкая - дві, а Леся Цуренко - відразу 5. І тільки Марта Костюк піднялася на одну сходинку.
 
Українки в топ-300 рейтингу WTA
 
 
У Чемпіонській гонці Світоліна трохи просунулася вгору, але все ще зберігає відставання від першої вісімки. Масштабні зміни в рейтингах відбудуться вже після US Open.
 
Чемпіонська гонка
 
 
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kerch30
Леся не падай
AleksMih
И в дополнение-подтверждение ранее написанного и на злобу дня - слегка вспыхнувшая на той неделе «некст джен» Кузнецова имея четыре выигранных Шлема , по два в одиночке и паре, в соответствующих рейтингах WTA была только второй и третьей.
SportsMan
Прикольно. "Как все поиграть и зайти в топ-5" Э.Свитолина
ukrop45
Як на мене нинішній рівень Свiтоліної це кінець третьої десятки, так везти як на Вімблдоні взагалі рідкість, а програвала вона, по всім статтям, із чевертої і нижче десятки
vizuals
Покі Елі дико пре, що Бертенс з Квітовою ні кують не мелять, але зима близько. Балли за минулорічний Сінгапур треба компенсувати хочаб ЮСО або Азією
Ace Ventura
Свитолина может стать первой ракеткой. И для этого надо выигрывать всех и в таком режиме играть нужен хороший психолог спортивный потому что центральная нервная система нагружается серьезно. И нужны всякие восстановительные комплексы и витамины и аминокислоты и врач должен следить за всеми показателями организма. И главное любить спорт и тем, чем занимаешься, чтобы было в кайф, а не работой делать все. И цель надо в голове ставить стать лучшей!