Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 серпня 2019, 00:56
5255
12

Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Навіщо судді симпатизують Шахтарю?»

Наставник «Львова» вважає, що лише в кінці гри арбітр почав об'єктивно свистіти

| Оновлено 19 серпня 2019, 00:56
5255
12
Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Навіщо судді симпатизують Шахтарю?»
ПФК Львів. Богдан Блавацький
Головний тренер ПФК «Львів» Богдан Блавацький на післяматчевій прес-конференції прокоментував домашню поразку клубу від донецького «Шахтаря» (0:2) в матчі 4-го туру УПЛ:
 
«Наприкінці попереднього чемпіонату ми грали з «Шахтарем». Вони вже були чемпіонами, ми – на 6 місці, і нікому та гра вже нічого не давала. Ми грали практично юнаками, у нас було багато гравців на картках та травмованих. За рахунку 0:0 чистий 11-метровий не дали за фол проти Педро. Ми зробили суддівський аналіз після гри. Ви розумієте, до чого я веду.
 
Сьогодні тільки наприкінці гри арбітр почав об’єктивно свистіти. «Шахтар» – чемпіон і на голову сильніший за ПФК «Львів». І командно, і індивідуально. І якби ми повністю виконали установку, ми могли б розраховувати хоча б на нічийний результат. Навіщо їм ще симпатизувати у спірних моментах? Наприклад, коли у наші ворота дають 11-метровий. Згодом фол проти Шини, фол проти Пернамбуко у другому таймі. В один бік дають картки, в інший – не дають картки.
 
Аналіз гри дуже простий – психологія. Можна програти гідно. Вчора, наприклад, грав дубль. Програли 1:2, але створили чимало моментів, і гра усім сподобалася. Атакуйте агресивніше, дотримуйтеся тієї установки, яку ми запланували до матчу. А вона була простою: гра мала відбуватися між центральною лінією і нашим штрафним майданчиком. Ми грали у три опорних хавбеки сьогодні. Десь трішки більше переживали за фланги, але до пропущеного м’яча вони справлялися зі своєю задачею. Задачу не виконали три опорні півзахисники, які мали страхувати ці фланги та перехоплювати м’ячі.
 
Ну і це вже третя гра, коли одного й того ж гравця ми змінюємо у перерві. Це вже забагато. У другому таймі заграли трішки агресивніше, і виявилося, що і «Шахтар» можна змусити помилятися. Наші хлопці можуть грати по-іншому. Більш атакувально, більш дисципліновано. Вчора переглядали матчі за участю «Шахтаря» і розписували установку на гру. Кутові удари, хто і з яким гравцем грає. У підсумку, на ближню стійку не добігли, дальню – не закрили. Коли команда чітко виконує установку і встигає перебудовуватися у захисті, то варіант забитого м’яча для суперника – лише стандарт. От вони його і виконали. А потім ви все бачили.
 
Ми не опускаємо рук. Футбольні люди розуміють, що у нас з’явилося «зерно» у Полтаві. Від матчу до матчу ми повинні додавати. Трішки менше помилок позаду, і я впевнений, що наша лінія атаки спроможна забивати м’ячі. Сьогодні ми мали усього кілька випадів в атаці, але грали проти чемпіона. Чекали трохи більшого. Але у матчах з іншими суперниками, я думаю, що дамо ради».
 
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Palych1
Жовтi картки 4 - 3
О какой предвзятости он говорит? Он хочет чтобы половине Шахты дали желтые в игре где у них полное прнимущество было
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Наивный чудачок.. Он хочет , чтобы арбитры его команде симпатизировали? А деньги есть для этого? Поинтересуйся сначала, сколько будет стоит симпатия в таком матче...
Владимир Копяк
Я вот думаю, найдутся ли люди в окружении Зеленского, которые смогут предложить вору и мошеннику украинского футбола самому уйти в отставку со своей бандой неучей и таких же мошенников? Сам Павелка никогда не уйдет, рупь за сто,а убирать его на очередном конгрессе АФУ -дело длительное и муторное....
tima fialko
Скавав би це перед грою,"Шахтар"наколотив би 5.
симон петлюра
так ффу и упл уже давно работают по звонку решил ахмед 3-0 значит 3-0 пока повело не выкенем вместе с гриммом сместа не сдвинемся
MetalKH
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил