Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC. Ентоні Петтіс – Нейт Діас. Анонс та прогноз на бій

Другий за силою поєдинок турніру UFC 241 в Анахаймі в ніч з 17 на 18 серпня

UFC. Ентоні Петтіс – Нейт Діас. Анонс та прогноз на бій
YouTube. Петтіс і Діас
В ніч з 17 на 18 серпня в Анахаймі (Каліфорнія) пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC 241. У другому за силою протистоянні в рамках напівсередньої ваги зустрінуться два американця, Ентоні Петтіс (22–8) та Нейт Діас (19–11).
 
32-річний Ентоні Петтіс є екс-чемпіоном UFC у легкій вазі, а також останнім чемпіоном World Extreme Cagefighting (WEC) в легкій вазі. Дебютував в професіоналах в грудні 2007 року і виграв перші 8 боїв. Він залишався непереможеним з рекордом 8-0 у всіх боях, проведених в Мілуокі, перш ніж дебютував в UFC. Його рекорд перед боєм (22–8) не вражає. Якщо враховувати тільки поєдинки з 2015 року, то у Петтіса – лише 4 перемоги при 6 поразках. Останній раз виходив в октагон у березні 2019 року, коли переміг Стівена Томпсона нокаутом у 2-му раунді.
 
34-річний Нейт Діас є молодшим братам іншого відомого бійця, Ніка Діаса. Дебютував в 2004 році. До переходу в UFC Діас також виступав в WEC. Цікавими були його два бої з Конором Макгрегором в 2016 році. У першому він переміг сабмішном, а другий програв рішенням більшості суддів. Три роки не бився Нейт в клітці. Спочатку був допінговий скандал, а потім травма не дозволила йому виступити на UFC 230 проти Дастіна Порьє. І ось долгжданний камбек хлопця, який, як вважають, здатний побити самого Хабіба Нурмагомедова.
 
Цитати перед боєм
 
Ентоні Петтіс: «Нейт Діас – не справжній напівсередньоваговик. Мені здається, фанати забули про те, що він не виграв жодного бою в 170 фунтах. Рорі Макдональд і той корейський хлопець (Донг Хюн Кім) грунтовно надерли йому дупу. Це не його дивізіон. Я ж побив Томпсона. Знаєте, я абсолютно не хвилююся щодо цього бою, але і не зариваюся. Просто завдяки старанним тренуванням я переповнений впевненістю у своїй перемозі».
 
Нейт Діас: «Я точно не програв другий бій з Макгрегором, але після нього я почув від UFC щось на кшталт: ти програв, тепер ти втратив свої позиції, йди. Коли я переміг Макгрегора в перший раз, це стало для нього найважливішою річчю в житті. Йому потрібен був реванш, і він тільки й робив, що говорив про те, як сильно хоче повернути боржок і як великий він буде, якщо повернеться і зробить це. Я подумав: почекайте-ка, а як щодо всіх реваншів, про які просив я? Я повинен був зробити це, але скільки хороших місяців свого життя я упустив, потіючи в боях, які я насправді зовсім і не програв. Коли після другого бою з Макгрегором пройшло два роки, я зрозумів, що не збираюся нікого благати про поєдинок. Я побив кращого хлопця на той момент, і вони просто хотіли, щоб я зник. Я подумав: ви продинамили мене, тоді йдіть до біса! Бій зі мною – найбільший бій в усій грі, а ви і далі сидите і говорите, що я відмовляюся битися».
 
 
Прогноз на бій
 
За коефіцієнтами букмекерів, бій дуже рівний. Ставка Петтіса точно буде зроблена на удари по ногах, а у Діаса відмінні навички боксу. З огляду на те, що камбек повинен бути яскравим, поставимо на Діаса. Це вдихне в напівсередній дивізіон ще більше екшна. Серйозно насторожують недавні травми Петтіса, і він може не витримати тиску і темпу Нейта. Кар'єра Ентоні йде по похилій вниз, а у Діаса ще є шанс вийти на топ-бійців цього ваги.
 
Рекомендована ставка – перемога Нейта Діаса за очками.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.