Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 17 серпня 2019, 20:42
4150
2

Авангард завдав мінімальної поразки Чорноморцю в Одесі

Бойовий поєдинок увінчався лише одним точним ударом у виконанні Іллі Брюхова.

| Оновлено 17 серпня 2019, 20:42
4150
2
Авангард завдав мінімальної поразки Чорноморцю в Одесі
ФК Авангард
У незвичні для себе умови потрапив одеський «Чорноморець» за підсумками свого виступу в Українській Прем'єр-лізі в минулому сезоні. Виліт зі списку «елітних» команд став для приморського міста справжнім шоком, проте Перша ліга поповнилася ареною високого рівня. Як вважають у стані "моряків", це явище короткочасне, а свій шлях повернення в УПЛ «Чорноморець» вже розпочав, здобувши у трьох стартових турах дві перемоги.
 
У звітному турі в Одесу відвідав краматорський «Авангард», який також міг похвалитися наявністю шести набраних пунктів в своєму активі. Початку зустрічі передувала хвилина мовчання, присвячена пам'яті жертвам трагедії в Одесі, яка в ніч перед грою забрала життя кількох людей.
 
На щастя, командам вдалося досить швидко відвернути присутніх від сумних думок якісно проведеним першим таймом. За сорок сім ігрових хвилин встигли зробити все! І перевіряли на міцність нерви голкіперів небезпечними дальніми ударами, як то було в моменті з пострілом Яворського, і один одного не особливо жалували в силових єдиноборствах. А йшли з поля на перерву так і зовсім, з післясмаком від бійки поблизу тренерської зони, яка дивом не призвела до попереджень для футболістів, які її розпочали.
 
Більше роботи було, все ж, саме у Кожухаря. Активність Яворського в передній лінії атак «Авангарду» змусила голкіпера кілька разів вступити в гру на випередження, а коли переможцем з неї вийти не вдавалося, то доводилося відбивати удари нападаючого суперників.
 
«Чорноморець» довго шукав підходи до чужого штрафного, весь свій натиск зосередивши безпосередньо перед завершенням першої половини. Почали виникати моменти біля воріт Денчука, більшість з яких були наслідком невпевненої гри самого голкіпера. Наприклад, він не пішов грати на «чистом» м'ячі під час подачі зі штрафного з лівого флангу, відкривши можливість Коваленку пробивати по незахищеній мішені з декількох метрів. Пощастило одеситам, що гравець «Авангарду» виявився не готовий до такому подарунку, й выдправив м'яча на трибуни.
 
Друга половина матчу була більше присвячена продовження перевірки реакції голкіперів, а також тестування каркаса воріт на міцність. Тут також досяг успіху Яоврскій, адже саме його сольний прохід з лівого флангу ознаменувався повною бездіяльністю оборони, а удар зовнішньою стороною стопи прийняла на себе права стійка.
 
А, безпосередньо під час наступної атаки, гості вже святкували забитий м'яч. Ілля Брюхов опинився без опіки під час подачі зі штрафного на лівому фланзі в район дальньої штанги, яку майстерно вдалося виконати Вороб'єві. Розстріляти Кожухаря з декількох метрів не було складним завданням.
 
«Чорноморець» кинувся відіграватися, але свій кращий момент зіпсував за підсумком попадання Аржанова в поперечину з декількох метрів під час розіграшу стандарту з глибини поля. А ще було багато класних сейвів Денчука, який зібрався з думками після першої половини, що й дозволило закріпити за «Авангардом» статус переможця в звітному поєдинку.
 
У наступному турі одеський «Чорноморець» зіграє на виїзді проти луцької «Волині», а «Авангарду» належить в Краматорську прийняти «Оболонь-Бровар».

Перша ліга4-й тур.

Чорноморець  Авангард – 0:1

 Брюхов, 56.

 Гошкодеря, 30, Коваль, 40, Ткачук, 46 – Лобов, 27.

Чорноморець: Кожухар – Аржанов, Ткачук, Остапенко, Воронін, Мусолітін (Хамелюк, 76), Гошкодеря, Коваль (Павлов, 46), Вєлєв, Танчик, Коваленко (Брагару, 89).

Авангард: Денчук – Воробєй, Брюхов, Савин, Ємець, Полюлях, Сеницький, Лобов, Собко (Моісеєнко, 71), Матяж (Кірієнко, 74), Яворскький (Дедяєв, 81).

Арбітр: Олександр Кальонов (Львів)

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса)

ЧОРНОМОРЕЦЬ-АВАНГАРД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 23°C
 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не абсолют. Усик залишив пояс IBF, зробивши подарунок для Дюбуа та Джошуа
Бокс | 26 червня 2024, 06:15 18
Не абсолют. Усик залишив пояс IBF, зробивши подарунок для Дюбуа та Джошуа

Олександр записав відеозвернення і чекає на поєдинок Ентоні та Даніеля

Стала відома заявка збірної України на матч проти Бельгії
Футбол | 26 червня 2024, 10:18 0
Стала відома заявка збірної України на матч проти Бельгії

У розташуванні Сергія Реброва всі 26 футболістів

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alexey Antonenko
Нет бабла - нет футбола. Всё норм.