Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
4120
0

Айнтрахт – Хоффенхайм. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Колишній помічник тен Хага дебютує на «Коммерцбанк-Арені»

Айнтрахт – Хоффенхайм. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
twitter.com/eintracht

У неділю в рамках першого туру чемпіонату Німеччини зустрінуться франкфуртський «Айнтрахт» та «Хоффенхайм». Матч пройде на «Коммерцбанк-Арені», початок - о 16:30 за київським часом.

Минулий чемпіонат став провальним для «синьо-білих», які навіть в Лігу Європи пробитися не зуміли. Особливо контрастував такий результат з попередніми двома сезонами, коли «Хоффенхайм» фінішував спочатку на четвертій, а потім - і третій позиції.

Ще в березні стало відомо, що на тренерському містку «сільських» після закінчення Бундесліги-2018/2019 відбудуться зміни. Юліан Нагельсман, який з 2010-го року очолював команди «Хоффенхайма» різного віку, відправився тренувати «Лейпциг», а йому на зміну прийшов Альфред Шрьодер. Цей фахівець в минулому сезоні працював помічником Еріка тен Хага в «Аяксі», який наробив багато шороху в Лізі чемпіонів, а раніше працював у тренерському штабі «синьо-білих».

Влітку «Хоффенхайм» втратив футболістів, які грали важливу роль для команди. В першу чергу, мова йде про Жоелінгтона, який перейшов в «Ньюкасл» за рекордні для «сорок» 40 мільйонів фунтів (трансфер став також рекордним продажем «сільських»). У минулому сезоні бразилець забив 11 голів суперникам «Хоффенхайма» і 9 разів асистував партнерам. Також перейшов в дортмундську «Боруссію» захисник Ніко Шульц. З придбань відзначимо оренду у «Шальке» Себастьяна Руді (півзахисник раніше виступав у складі «Хоффенхайма»), а також перехід з «Ганновера» тонголезця Ільяза Бебу.

«Айнтрахт» в минулому сезоні запам'ятався не тільки успішним завершенням боротьби за єврокубкову зону (команда зайняла останнє «прохідне» місце), але і досить вдалим виступом в Лізі Європи. Там, як ми добре пам'ятаємо, франкфуртці перегородили шлях донецькому «Шахтарю», а самі дійшли до півфіналу турніру. У новому розіграші другого за значимістю єврокубку «орли» вже встигли пройти два кваліфікаційні раунди. Спочатку «Айнтрахт» впорався з естонської «Флорою» (двічі по 2:1), а потім розібрався з ліхтенштейським «Вадуцем» (5:0 на виїзді та 1:0 вдома). У першому раунді Кубка Німеччини «орли» влаштували гольову феєрію в матчі проти «Вальдхойф Маннгейма», обігравши суперників з рахунком 5:3 («Хоффенхайм», до речі, тільки після серії пенальті пройшов «Вюрцбургер Кіккерс»).

Керівництво франкфуртського клубу досить плідно попрацювало на трансферному ринку. Гравцями «Айнтрахта» стали форвард Деян Йовелич, хавбек Джибриль Соу, крайній захисник Ерік Дурм, який виграв два Суперкубка Німеччини в складі дортмундської «Боруссії». Також франкфуртці провернули дорогу операцію з переходу в «Реал» Луки Йовича.

У минулому сезоні очні протистояння суперників запам'яталися впертою боротьбою, але обидві зустрічі завершилися на користь «орлів». На полі «Хоффенхайма» команда Адольфа Хюггера здобула перемогу з рахунком 2:1, а в домашніх стінах здолала опонентів з рахунком 3:2.

Орієнтовні склади:

«Айнтрахт»: Трапп, Н'Діка, Хінтереггер, А. Туре, Чандлер, Роде, Торро, Дурм, Гачіновіч, де Гузман, Йовеліч

«Хоффенхайм»: Бауманн, Хюбнер, Фогт, Пош, Цубер, Грілліч, Руді, Кадержабек, Гайгер, Бебу, Грріфо

18 серпня, неділя

«Айнтрахт» — «Хоффенхайм»
Франкфурт. Стадіон «Коммерцбанк-Арена». 16:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
 Арбітр: Даніель Зіберт
Прогноз Sport.ua — 2:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.