Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 18 серпня 2019, 00:34
6820
0

UFC. Деніел Корм'є – Стіпе Міочіч. Анонс та прогноз на бій

Чемпіонський супербій очікується на UFC 241 в Анахаймі в ніч на неділю

| Оновлено 18 серпня 2019, 00:34
6820
0
UFC. Деніел Корм'є – Стіпе Міочіч. Анонс та прогноз на бій
MMA Junkie. Корм'є і Міочіч
У ніч с 17 на 18 серпня в Анахаймі (Каліфорнія, США) пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC 241. У головному протистоянні шоу фанати ММА побачать бій-реванш між чемпіоном важкої ваги Деніелом Корм'є (22–1, 1 NC) і екс-чемпіоном Стіпе Міочічем (18–3).
 
Бекграунд
 
Ці два топ-бійця вже билися в липні 2018 року на UFC 226, і тоді перемогу нокаутом в першому раунді здобув Корм'є. Через рік з невеликим прийшов час реваншу. Стіпе Міочіч не виходив в клітку цілий рік. За його словами, цей час він використав на роботу над помилками, допущеними в першому протистоянні з Корм'є.
 
Деніел Корм'є виграв титул чемпіона у важкій вазі в липні 2018 року. Тоді Деніел володів і титулом в напівважкій вазі, від якого пізніше відмовився. З тих пір провів один захист – в листопаді 2018 він змусив здатися Дерріка Льюїса. І тепер має бути другий захист в реванші з Стіпе Міочічем.
 
Стіпе Міочіч володів титулом в хевівейті з травня 2016 по липень 2018. В активі Міочіча було три захисти поясу поспіль, що є рекордом для цієї вагової категорії. Стіпе втримав пояс в боях проти таких серйозних бійців як Алістар Оверім, Джуніор Дос Сантос і Франсіс Нганну. У тому бою проти Даніеля Корм'є фаворитом був Стіпе, але несподівано швидко був відправлений у нокаут. З тих пір він очікував шансу на реванш і домігся для себе спроби повернути пояс.
 
Давайте згадаємо перший бій 7 липня 2018 року на UFC 226 в Лас-Вегасі
 
 
Цитати перед боєм
 
Деніел Корм'є: «Я думаю, що дратую Стіпе Міочіча. Мені здається, що вперше він розлютився після The Ultimate Fighter. Він, звичайно, ввічливий хлопець, Міочіч потисне мені руку і буде говорити правильні речі. Але всередині він думає: я не можу витримати цього чувака. Ми з ним просто занадто різні. Я гучний, створюю шум, можу в будь-який час щось утнути. Я завжди жартую, а мої друзі люблять пошуміти і деколи поводяться не кращим чином. Це не стиль Міочіча. Я зачіпаю нерви Стіпе, але мене це взагалі не хвилює. Реальність така, що нам потрібно битися. Оскільки у нас запланований поєдинок, ми не повинні бути друзями. У нього відмінна сім'я, своя життя. Нехай він живе так, як вважає за потрібне. А я буду насолоджуватися своїм життям. Я поважаю Міочіча за те, що він зробив для нашого виду спорту, але деякі речі в ньому мене теж дратують».
 
Стіпе Міочіч: «Те, що не вбиває, робить тебе сильнішим. Я бачу це так. Це стимулює мене і робить ще голодніше. Я хочу повернути цей титул. Справа навіть не в ньому, просто я знаю, що я краще як боєць. У першому поєдинку у мене була погана ніч. Все склалося не так, як я хотів, але 17-го числа все буде інакше. Я можу гарантувати це. Він зловив мене цим ударом, і мені здалося, що зі мною все в порядку. Мене били і сильніше, просто не прямо в потрібну точку. Я працював над своїми недоліками. Над тими слабкостями, які він, ймовірно, використовував. Багато речей, про які я не можу говорити зараз, я збираюся зробити по-іншому. Я впевнений, що після бою на моїй талії буде пояс. У цьому немає сумнівів».
 
Церемонія зважування
 
Чемпіон світу у важкій вазі Даніел Корм'є виявився важчим за Стіпе Міочіча: 107,3 ​​кг проти 104,5 кг.
 
 
Прогноз на бій
 
Швидше за все, бій буде близьким. Обидва бійці має свої козирі. Багато експертів вважають, що Стіпе вигравав перший бій до того, як нарвався на найсильніший удар суперника. Тому не виключено, що у Міочіча вийде здобути перемогу в реванші, внісши деякі корективи в свою роботу проти Корм'є.
 
Рекомендована ставка – перемога Стіпе Міочіча за очками.
 
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.