Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 18 серпня 2019, 18:01
2909
0

Валенсія - Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Кажани» не мають наміру повторювати минулорічні помилки

| Оновлено 18 серпня 2019, 18:01
2909
0
Валенсія - Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
ФК Валенсія

Команда Марселіно Гарсії Тораля провела надзвичайно вдалу кінцівку минулого сезону, зумівши вигризти четверте місце в Ла Лізі, що дає право грати в Лізі чемпіонів в нинішньому сезоні. Після цього «кажани» змогли в фінальному матчі Кубка Іспанії впоратися з грізною «Барселоною».

Приємні новини супроводжували вболівальників «Валенсії» і в міжсезоння, адже клуб зумів провернути якісну трансферну політику, в тому числі і викупив трансфер Дениса Черишева. Всі ми пам'ятаємо, як «кажани» провалили старт минулого сезону, після чого їм довелося наздоганяти опонентів, викладаючись на максимум можливостей в кожній грі. Зараз перед головним тренером Марселіно Гарсією Торалем стоїть завдання якомога краще підготувати команду до старту сезону, адже «Валенсії» належить грати в груповій стадії Ліги чемпіонів, де потрібно бути конкурентоспроможними. Таким чином, на пік форми в цьому році «Валенсії» потрібно вийде досить рано.

«Кажани» в міжсезоння грали з досить серйозними опонентами, тому і настрій у них буде серйозним на матч першого туру. «Валенсія» зуміла в товариських матчах обіграти «Сьон», «Спортинг» і «Байєр», але програла «Монако», «Інтеру» і «Брайтон». 

Нинішній склад «Реал Сосьєдад» представляє із себе типового середняка Ла Ліги. Таких багато у вищому іспанському дивізіоні і очікувати від них чогось конкретного не доводиться - «Реал Сосьєдад» може зачепитися за єврокубки, але в той же час також може щільно осісти в підвалі турнірної таблиці. Клуб з Сан-Себастьяна зумів зберегти кістяк команди, а також зробив кілька точкових придбань. «Реал Сосьєдад» - це колектив, який часто підносить сюрпризи, тому напевно бути впевненим в домашній перемозі «Валенсії» в стартовому турі не можна. Правда, потрібно враховувати той факт, що в міжсезоння баскський колектив проводив товариські зустрічі лише з маловідомими клубами, тому особливої ​​ігрової практики в команди не було.

«Реал Сосьєдад» за останні кілька тижнів встиг зіграти з іншими іспанськими клубами «Расінгом», «Алавесом», «Осасуною» і «Ейбар», а також з англійцями - «Міллоулом», «Уотфордом» і «Ноттінгемом».

У минулому сезоні в двох особистих зустрічах «Реал Сосьєдад» так і не зумів забити «Валенсії» жодного м'яча, програвши вдома (0:1), а також розкатавши нульову нічию в гостях. Правда, матчі минулого сезону трохи вибиваються з характеру протистояння. Справа в тому, що «Валенсія» і «Реал Сосьєдад» в особистих зустрічах рубаються не на жарт, тому в більшості випадків поєдинки виходять результативними. Рахунками 3:3, 3:2, 4:2 і 5:2 в цьому протистоянні нікого не здивуєш.

Не будемо скидати з рахунків той факт, що баскам до снаги створити сюрприз, але в той же час домашня перемога «Валенсії» за коефіцієнт 1,74 виглядає надто вже апетитно. Підтримка домашніх трибун напевно допоможе «кажанам» показати всі найкращі якості - з виконавською майстерністю і талантом у них проблем немає.

Орієнтовні склади:

«Валенсія»: Кіллессен, Гайя, Пауліста, Гарай, Піччіні, Кондогбіа, Парехо, Гедеш, Солер, Гомеш, Гамейро.

«Реал Сосьєдад»: Ремір, Муньос, Льоренте, Елустондо, Сальдуа, Ільярраменді, Меріно, Едегор, Ойарсабаль, Вілліан, Янузай.

 17 серпня, субота

«Валенсія» — «Реал Сосьєдад»
Валенсія. Стадіон «Месталья». 20:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
 Арбитр: Хесус Хіль Мансано
Прогноз Sport.ua — 3:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 10:51 3
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.