Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
2548
0

Боруссія Д – Аугсбург. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

«Джмелі» битимуться з незручним суперником

Боруссія Д – Аугсбург. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
twitter.com/bvb

У суботу в рамках першого туру німецької Бундесліги дортмундська «Боруссія» прийматиме «Аугсбург». Зустріч, яка пройде в Дортмунді на «Сигнал Ідуна Парк», розпочнеться о 16:30 за київським часом.

У минулому сезоні «джмелі» стали серйозним конкурентом мюнхенської «Баварії» в боротьбі за чемпіонський титул. Інтрига була жива до останнього туру, але та історія все-одно завершилася не на користь дортмундського клубу. У новій німецькій першості шанувальники «Боруссії», безперечно, розраховують на те, що підопічні Люсьєна Фавра знову претендуватимуть на завоювання чемпіонства. Тим більше, що амбіції «джмелів» підтвердив поєдинок за Суперкубок Німеччини, в якому дортмундці обіграли все ту ж «Баварію» з рахунком 2:0.

У літнє міжсезоння «чорно-жовті» досить плідно попрацювали на трансферному ринку. Гравцями «Боруссії» стали Торган Азар, Юліан Брандт, Ніко Шульц, Матс Хуммельс, Пако Алькасер, за яких «джмелі» виклали сумарно понад сто мільйонів євро. Таке солідне поповнення як мінімум приковує до себе увагу і демонструє серйозний настрій керівництва дортмунского клубу на новий чемпіонат.

Готуючись до сезону, команда Фавра провела шість спарингів і у всіх здобула перемоги, в тому числі обігравши переможця Ліги чемпіонів «Ліверпуль». Крім згаданого матчу за Суперкубок Німеччини, «джмелі» вже встигли провести зустріч національного Кубка, в якій перемогли скромний «Юрдінген» з рахунком 2:0 (результативними ударами відзначилися Ройс та Пако).

«Аугсбург» знаходиться в зовсім іншій ваговій категорії в порівнянні зі своїм суперником по першому туру. У минулому сезоні «фуггери» перебували внизу турнірної таблиці, з побоюванням поглядаючи на зону вильоту і не думаючи про якісь більш вагомі перспективи. У квітні керівництво «Аугсбурга» навіть наважилося провести зміни на тренерському містку, і команду прийняв Мартін Шмідт. Як воно буде в подальшому - подивимося, але «Аугсбург» вже встиг вилетіти з Кубка Німеччини, поступившись представнику Регіональної ліги «Ферлю».

Відзначимо, що останнім часом «Боруссія» відчуває чималі проблеми в матчах проти «Аугсбурга», який вміє відбирати очки у більш маститих суперників. У минулому чемпіонаті, наприклад, «джмелі» на своєму полі з труднощами обіграли «фуггерів» (4:3), а в гостях і зовсім програли (1:2).

Орієнтовні склади:

«Боруссія» Д: Бюркі - Шульц, Хуммельс, Аканджі, Піщек - Вітсель, Вайгль - Т.Азар, Ройс, Санчо - Пако Алькасер.

«Аугсбург»: Коубек - Педерсен, Хедіра, Сухі, Тайгль - Байєр, Карлос Груесо - Ріхтер, Грегоріч, Хан - Нідерлехнер.

17 серпня, субота

«Боруссія» Дортмунд — «Аугсбург»
Дортмунд. Стадіон «Сигнал Ідуна Парк». 16:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
 Арбітр: Франк Вілленборг
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі
Футбол | 18 квітня 2024, 13:54 2
Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі

Український воротар думає лише про «королівський клуб»

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 0
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.