Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:29
3183
1

Саутгемптон – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Святі» мають намір довести, що 0:3 у першому турі – випадковість

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:29
3183
1
Саутгемптон – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Саутгемптон

У суботу, 17 серпня, відбудеться поєдинок другого туру Прем'єр-ліги, в якому чинний володар Ліги чемпіонів «Ліверпуль» зіграє на виїзді проти «Саутгемптона» – типового аутсайдера АПЛ. Зустріч пройде на стадіоні «Сент-Меріс», початок матчу о 17:00 за київським часом.

«Саутгемптон» почав сезон дуже слабо. «Святі» в гостях поступилися «Бернлі» з рахунком 0:3. Варто відзначити, що везіння було явно не на боці команди з графства Гемпшира. Негативний результат в першому турі це скоріше дірява оборона, ніж провал всієї команди. «Саутгемптон» відіграв перший тайм на пристойному рівні, багато тиснув і наносив удари по воротах. Ситуація на полі помінялася після перерви, де стратегію Хазенхюттля із закиданням м'яча через оборону суперника, розкусили, що в підсумку і показало слабкі сторони «святих». Тренер «Саутгемптона» сам не очікував такого результату, хоча його підопічні показали досить видовищну гру.

«Ліверпуль» свій перший матч відіграв на високому рівні. Рахунок 4:1 проти «Норвіча» – яскраве підтвердження цьому. Все в грі мерсисайдської команди було прекрасно до 61-ї хвилини. Підопічних Клоппа вистачило лише на годину гри, за яку вони забили 4 голи і подумали, що гра вже зроблена, проте новачок АПЛ зміг залишити неприємний осад після від'їзду з «Енфілда» у вигляді забитого м'яча.

На тижні був зіграний матч проти Суперкубка УЄФА, де проявилися всі проблеми «червоних». А тут і помилки в обороні, невірний підбір гравців в центральну вісь і явна недооцінка «Челсі», яка мало не зіграла з «Ліверпулем» злий жарт. З наполегливою працею і везінням, «червоні» завоювали трофей, проте залишилося ще дуже багато питань по грі та до  самих футболістів, які не змогли показати весь свій потенціал. Напевно 120 хвилин, зіграних посеред тижня, не підуть на користь «Ліверпулю» при підготовці до матчу проти «Саутгемптона», тому варто очікувати ротації.

Що зможуть запропонувати «святі» володарю Ліги чемпіонів? Як мінімум швидкісний футбол проти втомлених гравців, а також масивні випади в атаку, але що робити з обороною? Так, саме захисна лінія забезпечила «Саутгемптону» негативний результат проти «Бернлі». Якщо скромна команда змогла «накидати» три голи, то, що тоді буде проти «Ліверпуля»? Відповідь проста – втома. Цей фактор відіграє ключову роль, адже гравці «червоних» явно вичавлені після Суперкубка, що може допомогти господарям в атаці і обороні. Тренер «Саутгемптон» Ральф Хазенхюттль здатний вибудувати захист таким чином, зігравши за своєю улюбленою схемою 5-2-3, щоб не зловити ще три м’ячі.

«Ліверпулю» дуже пощастило, що в ротації є такі футболісти, як: Шакірі, Лаллана, Окслейд-Чемберлейн і Фірміно, який зіграв неповний матч з «Челсі». Як мінімум, зоряною обоймою Клопп зобов'язаний бити господарів, тим більше, що кістяк з Ван Дейка, Мане і Хендерсона напевно буде в старті.

3:1, 3:0, 2:0, 3:0, 0:0 – результати останніх п'яти зустрічей між командами, де домінував лише «Ліверпуль», і, цілком ймовірно, що дана тенденція не зміниться.

Беззаперечним фаворитом зустрічі є команда з Мерсисайда, проте в силу ротацій і втоми не варто очікувати розгрому «Саутгемптона» на рідному стадіоні, а лише робочу перемогу в 1-2 голи від підопічних Клоппа.

Орієнтовні склади:

«Саутгемптон»: Ганн, Вестергорд, Стівенс, Беднарек, Бертранд, Ромеу, Ворд-Праус, Валері, Редмонд, Адамс, Інгс.

«Ліверпуль»: Лонерган, Робертсон, Ван Дейк, Гомес, Александр-Арнольд, Вейналдум, Лаллана, Окслейд-Чемберлейн, Мане, Орігі, Фірміно.

                                                                                            17 серпня, субота

«Саутгемптон» — «Ліверпуль»
Саутгемптон. Стадіон «Сент-Меріс». 17:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
 Арбитр: Андре Маррінер
Прогноз Sport.ua — 0:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuriy_kent
На воротах что за зверь?
Уважаемые админы, сделайте пожалуйста так чтоб напротив матча, который будет транслировать Сетанта спорт, был значек канала. Или вы только футболы,2+2 и униан рекламируете?