Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:08
3352
0

Жанібек Алімханули – Стюарт Маклеллан. Прогноз і анонс на бій

Подія в Лос-Анджелесі прикувала увагу публіки після конфлікту в соцмережах

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:08
3352
0
Жанібек Алімханули – Стюарт Маклеллан. Прогноз і анонс на бій
inform.kz. Жанібек Алімханули
Перспективний казахстанський боксер середньої ваги Жанібек Алімханули (6–0, 2 KO) проведе 17 серпня поєдинок з 32-річним канадцем Стюартом Маклелланом (27–3–3, 11 KO). Розрахований на 10 раундів бій транслюватиметься на ESPN+ приблизно о 03:00 в ніч на неділю за київським часом.
 
Подія пройде в Лос-Анджелесі на арені Banc of California Stadium в андеркарді бою за титул чемпіона світу WBC у другій найлегшій вазі мексиканця Емануеля Наваррете (27–1, 23 КО) і американського боксера Франсиско Де Вака (20–0, 6 КО).
 
Цитати перед боєм
 
Жанібек Алімханули: «Кожен раз, коли я боксую, я намагаюся показати, що таке казахський стиль. З кожним поєдинком я здобуваю більше цінного досвіду, і найближчим часом я буду готовий битися за титул чемпіона світу. У моєму куті – приголомшливий тренер, і я маю впевненість, необхідну для просування на наступний рівень. Це дуже важливий етап, і я покажу, що є тим спортсменом середньої ваги, за яким потрібно стежити».
 
Стюарт Маклеллан: «У наступну суботу пройде мій бій на великій сцені. Мій суперник провів більше 300 аматорських боїв і виступав на Олімпіаді. Але я не боюся його. Я надеру йому дупу, як і будь-кому іншому».
 
Конфлікт перед боєм
 
Цей бій, здавалося б, малоцікавий та прохідний, привернув увагу вболівальників, коли в інформпросторі прогримів серйозний скандал. Виявилося, що Маклеллан опублікував знущальний колаж, на якому Алімханули зображений в купальнику комедійного персонажа. Однак пізніше канадець усвідомив свою помилку і вибачився перед казахстанськими фанатами за тролінг свого суперника. Детальніше ситуація викладена в наступному відеоролику.
 

«Шановні фанати! Якщо ви хочете підтримати мене, то прокиньтеся раніше цим недільним ранком. Давайте покараємо канадця!» – написав казахстанець в своєму Instagram-акаунті.
 
Український слід

Напередодні бою Жанібек Алімханули зустрівся з екс-чемпіоном світу в першій важкій вазі українцем Олександром Усиком. Спільне з Усиком фото Жанібек опублікував в своєму Instagram, залишивши короткий підпис: «З чемпіоном».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With the champion @usykaa #QazaqStyle #janibekalimkhanuly #boxeo #boxing

Публикация от Жәнібек ӘЛІМХАНҰЛЫ (@janibek_alimkhanuly)

 
Прогноз на бій.
 
26-річний казахстанец, явний фаворит поєдинку, менш досвідчений ніж його суперник, зате Алімханули набагато більш технічний за свого опонента. Раніше цей казахстанський середньоваговик, який боксує в дивізіоні іншого відомого казаха, Геннадія Головкіна, викликав на бій володаря пояса WBO, американця Деметріуса Андраде. А потім планує дістатися і до Сауля Альвареса. Невідомо, чи підкоряться йому подібні грандіозні плани, але з канадцем Жанібек розібратися повинен. Особливо принциповим став бій після виниклого з нізвідки конфлікту. Втім, рекорд казаха, лише два нокаути в шести боях, говорить про те, що у канадця є шанс дожити до підрахунку очок.
 
Рекомендована ставка – перемога Жанібека Алімханули за очками.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.