Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 серпня 2019, 20:56
11077
8

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Динамо потрібно забути те, що було вчора»

Наставник прокоментував своє призначення в «Динамо»

| Оновлено 16 серпня 2019, 20:56
11077
8
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Динамо потрібно забути те, що було вчора»
fcdynamo.kiev.ua

Олексій Михайличенко вчора став новим тренером «Динамо», замінивши на цій посаді Олександра Хацкевича. Наставник прокоментував своє призначення.

- Що відчуваєте, знову очоливши «Динамо»? Чи довго думали над пропозицією?
- Емоції позитивні, оскільки бути головним тренером «Динамо» для мене дуже важливо, приємно і в той же час відповідально. А думати потрібно завжди. Я все зважив і впевнений в тому, що зробив правильний вибір.

- Президент клубу Ігор Суркіс сказав, що ви найбільш підходите на цю посаду, оскільки краще за всіх знаєте команду...
- Ситуація непроста, все-таки, вже зіграно кілька матчів і, на жаль для «Динамо», деякі з них були невдалими. А перемога в Суперкубку, звичайно ж, дуже важлива. На даний момент ситуація склалася таким чином, що треба якнайшвидше забувати те, що було вчора, і готуватися до того, що попереду потрібно грати багато матчів чемпіонату, Ліги Європи та Кубка України. Необхідно прибрати все, що заважає, і робити свою справу.

- Які завдання ставите перед собою на найближчий час?
- Перш за все, добре познайомитися з хлопцями, пояснити стратегію і тактику, яку я хотів би бачити, словом, провести нормальну роботу і підготуватися до наступної гри. А про глобальні завдання поки говорити немає сенсу, оскільки вони незмінні вже протягом багатьох років.

- Яким буде план тренувань? Що в них зміниться?
- Звісно, у кожного фахівця свої підходи до роботи, своє бачення тієї чи іншої моделі гри. Звичайно ж, тренування будуть відрізнятися, але вони не будуть гіршими чи кращими, просто іншими, і нічого страшного в цьому немає. Само собою, і команді потрібно звикнути, адаптуватися до цих тренувань і розуміти, що і з якою метою робиться, а це вже залежить від нас.

- Розкажіть трохи про свій штаб.
- На даний момент нічого нового немає, це Вадим Євтушенко, Михайло Михайлов, Сергій Федоров, якого ми запросили на стажування. Я добре його знаю і як футболіста, і як людину, але ще ніколи не працював з ним разом, тому нам знадобиться час, щоб зрозуміти один одного.

- Чи ви задоволені комплектацією команди? Чи плануєте купувати нових гравців за час, що залишився до закриття трансферного вікна?
- Звичайно, я стежив за всіма футболістами і добре їх знаю, а в багатьох трансферах брав участь, тому маю уявлення про тих, хто є в команді. Але одна справа бачити ігри, а інша - дивитися, як виконуються ті чи інші вимоги, і оцінити це зсередини. Як хлопці будуть звикати до мене, так і я повинен подивитися на все під іншим кутом. На даний момент у мене є довіра абсолютно до всіх. Виходячи з того, хто буде краще підготовлений, хто буде краще виконувати ті чи інші вимоги, будемо визначати склад на матчі.

- Дивлячись з боку, чиможете сказати, які були недоробки і причини того, що команда не дуже вдало розпочала сезон?
- Я не можу обговорювати це питання. Якби в кожному невдалому матчі була всього одна проблема, це було б дуже легко.

- Як зміниться робота молодіжної та юнацької команд «Динамо», гравців яких ви добре знаєте, оскільки були присутні майже на всіх матчах?
- Ми вже зустрічалися і розмовляли з тренерами, і у нас ще буде зустріч. Я хочу подивитися на ту програму, за якою вони працюють, можливо, знадобиться якесь коригування. Потрібно не міняти все, а знайти методи поліпшення і вдосконалення того, що є, під погляди нового тренерського штабу. Нікого ні в чому ми обмежувати не будемо, а просто разом сядемо і подумаємо, що можна зробити краще.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 4
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ag1077
Для кого вообще сказанул:
- Прежде всего, хорошо познакомиться с ребятами, объяснить стратегию и тактику, которую я хотел бы видеть, словом, провести нормальную работу.
И через фразу следующее:
- Конечно, я следил за всеми футболистами и хорошо их знаю, а во многих трансферах участвовал, поэтому имею представление о тех, кто есть в команде.
Вот и результат будет соответственный этому бреду.
Diamond66689
Конечно же, тренировки будут отличаться, но они не будут хуже или лучше, просто другие,
___________________________________________________________________________
___________
Ахаха стоило ли ради этого менять Хацкевича?
Владимир Пидвирный
Дебілоїд в тебе ні розуму ні фантазії. Невже ти думаєш що команда полетить. Що той дятел сукіс що ти доведете вболівальників до того, що вас будуть гнати в шию довго і далеко.
Al Zolo
этот сезон-уже пуст...Шахте слили в ЛЧ не попали...ток ЛЕ осталась
Сергей Иванамофф
Печаль. Этот пудель еще хуже Хацкевича.
avtv5555
Даже читать не стал. очередных 2-3 потерянных года. Дважды займут 2 место. Дважды не выйдут в групповой этап лиги чемпионов. Выиграю 1 или 2 раза никому не нужный суперкубок. Все это мы слышим от каждыйогонового"динмовского сердца"
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил