Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 серпня 2019, 17:11
7915
17

Олександр ДЕНИСОВ: «У каналу 2+2 несанкціонований контент»

ТК Футбол 1 / Футбол 2 не буде показувати хайлайти матчів київського «Динамо»

| Оновлено 16 серпня 2019, 17:11
7915
17
Олександр ДЕНИСОВ: «У каналу 2+2 несанкціонований контент»
footballua.tv. Олександр Денисов
Генеральний директор ТК Футбол 1 / Футбол 2 Олександр Денисов повідомив, що його телеканали не показувати хайлайти матчів київського «Динамо»:
 
«Протягом останніх 10 років були прямі контракти з клубами, і ми з 2+2 обмінювалися фрагментами матчів. Не було ніяких протиріч. Але з цього сезону ми підписали контракт з прем'єр-лігою. Другий учасник ринку не пішов в тендер і запропонував іншим клубам прямі контракти в обхід тендеру Прем'єр-ліги. Ми не можемо мати кооперацію з тими, у кого несанкціонований прем'єр-лігою контент.
 
Ми придбали права на показ у УПЛ, якби наші колеги також придбали права через тендер у УПЛ, тоді і ми, і вони зараз володіли б фрагментами на всі матчі і телеглядачі отримували все на обох каналах.
 
Мені не подобалися умови, які були базово представлені на ринку. На наш погляд, некоректно визначені пункти по правоволодінню, по розподілу матчів, щодо розподілу хайлайтів. Права на них спочатку необхідно було купувати окремо. Спочатку тендерний документ виглядав сирим. Умови нас також не влаштовували. Далі ми вели переговори протягом трьох місяців. Ми просили внести певні зміни, переглянути умови і так далі.
 
УПЛ теж, напевно, можна зрозуміти. Це їх перший тендерний документ. Тобто, ніхто не забороняв нашим колегам не просто прочитати документ і піти, грюкнувши дверима, а вести переговори. Але вони відразу сказали, що не йдуть в тендер, що у них свій план на цю гру. А ми пішли в тендер. У чомусь, безумовно, втративши.
 
Наприклад, відтепер ми не маємо можливості продавати матчі Чемпіонату України закордонним мовникам, тепер це дохід Прем'єр-ліги, а значить – дохід клубів. Це була частина компромісу з нашого боку. І зараз все – і клуби, і ТБ, і УПЛ – повинні йти на компроміси один одному і починати працювати спільно, інакше майбутнього, з точки зору бізнесу, в українського клубного футболу і футбольного ТБ не буде».
 
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
А у вас платный! У большей половины болельщиков нет ни кабельного ни интернета. Так что, спасибо каналу 2+2 . Продолжайте тоансляции.
Pushkinn86
2+2 безплатный?Ответ-Да.Футбол 1-2 платный?Ответ Да. ДЕНИСОВ,Отдыхай. Песо, не хватило на АПЛ вот и бесится))
vitaha33
Несанкціонований контент - це якщо б плюси транслювали матч, який відзнімають і транслюють футболи. А так, плюси виготовиди трансляцію, здійснили її, яка претензія? Права на показ це зовсім іеше...
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вадим Максимов
Ніяк не може заскоїтись що його футболи 1, 2 послали куди подалі разом з грімом і його телепулом)
MaxUa
"Второй участник рынка" - если на рынке всего 2 участника, это значит, что рынка нет.
Макс Руденко
Як уже задовбав цей плач обіженого... Через місяць і плюси й усі канали стануть платними й спорт весь буде платним. Різниця в ціні тільки різна.
JulikoB
Александр ДЕНИСОВ: «У канала 2+2 несанкционированный контент»
------------------------------------------
Ниче страшного, нам и так нравится.
симон петлюра
пе.исов пока порядка в ффу и упл не будет и 18 команд в пимер-лиге то пула не будет ярославского коломойского проси чтобы клубы металист днепр коивбасс металург з говерла и 3-4 с первой лиги но в бизнесе тогда надо монополию ахмеда убрать
tima fialko
Все це робота ватноі суркісні.Денисов,пошліть іх наху,тобто напишіть скаргу в УЕФА.