Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 16 серпня 2019, 15:05
2048
0

Ігор КОСТЮК: «Динамо U-19 готується до старту в Юнацької лізі УЄФА»

«Динамо» U-19 з рахунком 3:0 обіграло «Десну» U-19 з Чернігова

| Оновлено 16 серпня 2019, 15:05
2048
0
Ігор КОСТЮК: «Динамо U-19 готується до старту в Юнацької лізі УЄФА»
Динамоманія. Ігор Костюк
Старший тренер «Динамо» U-19 Ігор Костюк прокоментував перемогу над «Десною» U-19 з Чернігова (3:0):
 
«Футболісти, як би ми їх не просили, десь підлаштувалися під гру суперника, який все їм дозволяв робити. Так, ми забили три м'ячі, але не робили те, про що домовлялися з хлопцями – реалізовувати моменти, швидко грати. Я хлопцям і в перерві, і після гри сказав, що наше бажання залишає бажати кращого.
 
У нас при швидких атаках на вістрі може виявитися той же Вівчаренко. А Забарний забив після стандарту. А Ванат ... Він забив один гол, але по цій грі до нього великі претензії, тому що були моменти, в яких він як нападник мав агресивніше грати. Йому весь час потрібно перебувати в зоні завершення, але він не завжди це виконував. Не йде м'яч у ворота – потрібно працювати і відпрацьовувати це все на тренуваннях. У тому моменті, коли бив Шулянскій, потрібно було грати на команду і віддавати м'яч, щоб його вже в порожні ворота закатували. А у нього бажання забити превалювало над командною грою.
 
Готуємося до старту в Юнацької лізі УЄФА. Поки тільки друга гра сезону, а ЮЛ почнеться для нас в жовтні. У нас до цього ще шість матчів є. Всі наші футболісти, а також ті, хто в команді U-21 знаходяться, отримують ігрову практику на сьогоднішній день з прицілом на Юнацьку лігу УЄФА. Футболісти у нас рівномірно розподілені між командами. Але цілеспрямовано до турніру не готові, наша першочергова задача – підготовка кадрів для першої команди. А ближче до матчів ЮЛ будемо аналізувати суперника, підбирати під нього тактику і готуватися до цих матчів».
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.