Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 серпня 2019, 10:37
3740
15

Олександр ІЩЕНКО: «Досвід Михайличенка принесе Динамо велику користь»

Спеціаліст поділився враженнями про призначення нового головного тренера київського клубу

| Оновлено 16 серпня 2019, 10:37
3740
15
Олександр ІЩЕНКО: «Досвід Михайличенка принесе Динамо велику користь»
Динамоманія. Олександр Іщенко
Директор школи «Динамо» Олександр Іщенко поділився думкою про призначення Олексія Михайличенка на посаду головного тренера київського клубу.
 
«Ви ж самі розумієте — коли ти постійно знаходишся в футбольної обоймі, то... Сьогодні ти бачиш, як тренується одна команда, завтра спостерігаєш за іншою. Коли бачиш різні стилі гри, легше проаналізувати і внести якісь корективи в своє бачення футболу. Я думаю, його багатющий досвід принесе «Динамо» велику користь. Його тренерський потенціал ще далеко не затребуваний. І я впевнений, що зовсім скоро ми побачимо яскравий і привабливий футбол у виконанні «Динамо», — зазначив Іщенко.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дима Чуйко
Это назначение просто подтвердило тот факт что в Динамо проблема не в тренер и игроках. Тут надо просто прекращать нервничать и понять что с Суркисом у команды нет будущего
Istm
а п'ятнадцятирічна відсутність практики?
І судячи по тому, як трусить Динамо, то керівництво і зокрема спортивний директор (нагадую, саме Лесик) у ньому також, м'яко кажучи, невисокого професіоналізму.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AЛВ
Дід Сашко,який тренерський досвід ???
Муґунот Уух
Саша, шо ты п*здишь, какой на**й опыт??? Человек серьезно работал 2 года, потом 15 лет страдал х**ней, из которых 10 лет вообще по тренерской части ни**ра не делал
Aleks Maydan
Не смішно...😢
Bolshoi
Поменять работающего тренера на кабинетного работника
Чтобы достичь изменений, Хацкевича конечно же надо было менять, вопрос только на кого. Михайличенко во главе Динамо, это неприкрытая диверсия против легендарной команды.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Max123
Опыт неудачника - тоже опыт ))))
VVV
Такий же полєзний як опит бєсєдіна на позиції центрфорварда
zahar12
уважаю Ищенко, но ох уже эта корпоративная преданность. ну какой опыт?? неудачника-тренера ЭТОГО ЖЕ клуба или сборной? а потом 10 лет задницей кожаное кресло протирать? как сказал великий философ Кролик Банни в фильме с Джорданом -"Нет разума во вселенной". Садомазо братанов просто не имеет пределов.
winner2012
Что ты мелишь, старпёр? 15 лет без опыта тренера, какой нафиг опыт?! Сейчас нужны тренера с новыми идеями и новыми стилями! Много лет показали, сто конспекты Лобановского не играют в футбол и главное человек, а не сами конспекты. Кстати, к Ищенко тоже вопросы, он директор школы Динамо. Зная какие там деньги платят за попадание в школу, в состав и сама политика, вопрос тоже, куда смотрит руководство? Такое ощущение, что им всем выгодно иметь своих у руля, чтобы не разглашать все, что происходит в этой системе!
Kevko
Корпоративный дружбан сумел даже "тренерский опыт" приплести
igor-trener
есть пословица про "глаз"
Sukiyaki
ну и рыло...
кукушка хвалит петуха...