Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі АЗ Алкмар
15.08.2019 21:30 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:0 4 : 0
Ліга Європи
|
5882
13

Олександр БАБИЧ: «Побачили свій рівень в матчі з АЗ»

Наставник «Маріуполя» - про поразку від «АЗ Алкмаар»

Олександр БАБИЧ: «Побачили свій рівень в матчі з АЗ»
fcmariupol.com. Олександр Бабич

Головний тренер «Маріуполя» Олександр Бабич підвів підсумки матчу третього раунду кваліфікації Ліги Європи проти «АЗ Алкмаар», в якому його команда поступилася 0:4 і припинила боротьбу в турнірі:

«Ми побачили свій рівень. Рівень майстерності суперника відрізняється від нашого, нам є до чого прагнути. Помилялися в простих ситуаціях, а суперник - ні. У наших гравців була нервозність, хоча ми їх просили діяти розкуто.

Засмучений не результатом, а грою. За рахунку 0:2 потрібно було грати спокійніше, а суперник грав на куражі. Свою майстерність треба підвищувати.

Треба прийти в себе після матчу. Багато цікавого в цьому матчі відзначили для себе, будемо тепер застосовувати це в УПЛ. Не накручували гравців, але вони все одно нервували. Велику частину часу відбирали м'яч, не було контролю, не було високого нападника, щоб зачепитися за м'яч. Було завдання грати низом, але не виходив перехід з оборони в атаку.

Постараємося швидше відновитися і знайти позитивні моменти в цьому матчі. Нічого страшного не сталося, треба дістатися додому і відновитися. Через перенесений матчу з «Динамо» у нас є час все проаналізувати, налаштуватися.

Фомін, сподіваюся, приєднається до команди незабаром, адже у нас це гаряча позиція».

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер Бенфіки пояснив, чому залишив Трубіна в запасі
Футбол | 15 квітня 2024, 18:35 7
Тренер Бенфіки пояснив, чому залишив Трубіна в запасі

Рогер Шмідт вирішив застосувати ротацію складу

Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям
Футзал | 15 квітня 2024, 18:45 3
Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям

Синьо-жовті невдало провели другий матч міжнародного турніру в Литві

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UKRAINE FAN
Как будто до этого не было его видно!
Владимир Копяк
А как пел перед игрой... Я еще тогда подумал - это же каким отморежннным надо быть, чтобы такую ахинею нести в массы....
Diamond66689
Когда мы избавимся от этих физруков которые сами не уходят.Полный провал 4-0,а он кричит вот был бы Фомин ,наверно тогда бы Марик выиграл бы 5-0.Какой бред,Сопко с Беликом всё по полочкам разложили,что зонная защита которую использует Бабич это прошлый век,что играть с первых минут автобус окапавшись с первых минут в своей штрафной это заведомо проигрышный вариант,что нужно от советских конспектов переходить на современный футбол,это и высокий прессинг и персональная опека и т.д.Только боюсь Бабич в этом Мариуполь не помощник,он просто приехал просто посмотрел,футболисты розгублени не понимают почему они проиграли,а если посмотреть то игроков практически не держали слишком много провджалы и спостеригалы,а не играли плотно.Такое ощущение что верили в свои силы от силы 3-4 человека Вакула,Кирюханцев,Танковский и Чурко остальные просто не верили не то что обыграть АЗ,а даже в свои силы.А чья это работа как не тренера заставить поверить в свои силы и дать установку на игру как не тренера?
Думаю надо менять тренера.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Сидорчук
Ваш уровень-сосать у кротовни-пидоры!!!
peluita
Бабич!!!! не мучай команду))))
Andy Chak
вибачаюсь за Будку, путанув із Зорькою, але Бабича це не виправдовує ніяк - ти або тренер, або людина яка тренує те, що президент скине, від шахти)))
Валерий Бирзул
Бабич, сначала Черноморец опустил ниже плинтуса. А теперь и Мариуполь на те же грабли ...
gomenyuk2830
А до цього що не бачили??? Нахера взагалі було туди пертися? Отримувати досвід 0-4? Ні захисту, ні нападу, ні передач.... вийшов калхоз в поле бий-біжи, ось і ввесь футбол....
Andy Chak
він і високо грав по позиції, якщо так)))
Andy Chak
"...не было высокого нападающего, чтобы зацепиться за мяч" - ти яку команду тренуєш, лопух??? По ходу Будковський це ліліпут для тебе, баранище!!!