Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 серпня 2019, 16:41
2053
0

Петро СЛОБОДЯН: «Упевнений, Зоря пройде в наступний раунд Ліги Європи»

Спеціаліст – про матч-відповідь з софійським ЦСКА

| Оновлено 15 серпня 2019, 16:41
2053
0
Петро СЛОБОДЯН: «Упевнений, Зоря пройде в наступний раунд Ліги Європи»
dynamo.kiev.ua. Петро Слободян
Колишній гравець «Дніпра» і «Динамо» Петро Слободян поділився очікуваннями від матчу-відповіді «Зорі» і софійського ЦСКА в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи, який відбудеться 15 серпня о 20:00:
 
«Ще перед першою грою Зорі і софійського ЦСКА я говорив, що важливо забити гостьовий гол. Луганчани змогли виконати це завдання, і тепер перевага на їхньому боці. Відчувається, що німецький досвід став у нагоді Скрипнику. У Зорі є дисципліна, гра і результат. Це підтверджує і виступ Зорі в чемпіонаті України.
 
Упевнений, луганчани пройдуть в наступний раунд Ліги Європи. Не виключаю, судячи з передматчевої прес-конференції головного тренера, у Зорі є кадрові проблеми. Але Скрипник вважає за краще про них не говорити і не акцентувати на цьому увагу. Значить, у нього є задумки на домашній поєдинок з ЦСКА і стратегія, з урахуванням результату першого матчу в Софії. Чи стане Зоря бути обережною? Не думаю, але слід пам'ятати про акуратну гру в обороні, адже пропускати гол дуже небажано. Думаю, луганчани збережуть свої ворота в недоторканності і обов'язково заб'ють, навіть за відсутності Громова», - сказав Слободян.
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.