Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 15 серпня 2019, 15:07
1896
0

СОКОЛОВСЬКИЙ: «У кращому випадку Маріуполь пропустить від АЗ один гол»

Спеціаліст – про матч-відповідь третього кваліфайна Ліги Європи

| Оновлено 15 серпня 2019, 15:07
1896
0
СОКОЛОВСЬКИЙ: «У кращому випадку Маріуполь пропустить від АЗ один гол»
ФК Шахтар Донецьк. Михайло Соколовський
Екс-гравець «Шахтаря» Михайло Соколовський поділився очікуваннями від матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА між «Маріуполем» і голландським АЗ.
 
«У гостьовому матчі маріупольцям важливо забити, причому засмутити суперника ще до перерви. Цей гол може вивести приазовців в наступний раунд. Я майже не сумніваюся, що АЗ пропустить, адже після матчу в Одесі голландці напевно розслабилися і твердо мають намір порадувати свою публіку красивим і результативним футболом.
 
Чи варто знову сподіватися на Худжамова? Звичайно, адже він вже відмінно зіграв проти АЗ в першому поєдинку. Однак немає сумнівів, що навантаження на оборону Маріуполя зросте, навіть у порівнянні з одеським матчем цих команд. У кращому випадку приазовці пропустять один гол, що дозволить їм, як я вже говорив, сподіватися на свій забитий м'яч і вихід в наступний раунд за сумою двох зустрічей. У гіршому - АЗ заб'є двічі, що цілком реально», - сказав Соколовський.
 
Матч АЗ Алкмаар - «Маріуполь» відбудеться в четвер, 15-го серпня, в Гаазі на домашньому стадіоні клубу «Адо Ден Хаг». Початок о 21:30 за київським часом. Перша зустріч завершилася внічию з рахунком 0:0.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.