Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 02 жовтня 2019, 21:59
17143
5

Чому поєдинок Дерев'янченко – Головкін стане гучною подією

Лев Кравців – про потенційно найголовніший поєдинок для українців цього року

| Оновлено 02 жовтня 2019, 21:59
17143
5
Чому поєдинок Дерев'янченко – Головкін стане гучною подією
boxingscene.com. Сергій Дерев'янченко

Сергій Дерев'янченко вийде в ринг проти Геннадія Головкіна. Незважаючи на вік казахстанця, цей поєдинок сміливо можна вважати одним з найважливіших після уходу братів Кличків для українського боксу. Мегафайт, великі гроші і дебют Дерев'янченка на DAZN – це буде сильно.

Головкін цікавий публіці?

Дуже цікавий. Навіть незважаючи на те, що йому 37 років, фанати із задоволенням прийдуть подивитися на чергове «Big Drama Show», у виконанні казахстанця і заплатить за це гроші. Коли навіть такий суперник, як Стів Роллс викликав інтерес, то що говорити про українця.

DAZN, які підписали Геннадія на дуже пристойний контракт, теж не дурні. Вони розуміють, що публіка в Америці чекає третю частину битви між Головкіним і Альваресом і щоб ніхто не перехопив у них частину від прав на трансляцію, запропонували «GGG» грошовий варіант.

Головкін все ще закочує бійки в рингу, багато пресингує і жорстко б'є. Нехай за останній час його акції трохи впали, Геннадій поряд з Канело – найкасовіші, найяскравіші і найрозкрученіші бійці категорії. Проти кожного з них Дерев'янченко міг заробити дуже багато і, судячи з усього, зробить це в бою з Головкіним.

Українець же повинен був битися з Альваресом?

Сауль володів поясом IBF, за який вийдуть в ринг Головкін і Дерев'янченко, але не зрослося. DAZN спочатку не хотів бачити Сергія в ринзі проти Канело, а коли погодився, сторона українця поставила високий цінник. Сторона мексиканця розлютилася і відмовилася від пояса.

Тепер, якщо все складеться так, як йде, в ринг вийде обов'язковий претендент на пояс IBF Сергій Дерев'янченко і наступний у списку боєць – Геннадій Головкін. Вони розіграють пояс, за яким згодом, швидше за все, і з'явиться Альварес. Оскар де ла Хойя, сам мексиканець і DAZN хочуть бачити рудого абсолютним чемпіоном світу, а без червоного пояса зробити це досить складно.

Skysports.com. Геннадій Головкин (ліворуч) і Сауль Альварес

Насправді, здається, що сторона Сауля просто зажала кілька мільйонів. На це є причини. Дерев'янченко – не найпростіший суперник, хоча Альварес і був би абсолютним фаворитом в їхньому протистоянні. При цьому, заробити буде складніше, ніж в третьому поєдинку з Головкіним. Якщо на закриття трилогії можна зібрати величезну арену, влаштувати шоу і створити історичну подію, то бій проти Дерев'янченка – це просто бій проти Дерев'янченка і він стане сенсацією тільки в разі перемоги українця.

Саме через це простіше було відмовитися від пояса, почекати, поки Головкін його візьме і виходити на реванш, попутно отримавши всі можливі дивіденди. Звичайно, перемогу Геннадію ніхто не гарантує, але в США в Сергія не вірить майже ніхто.

Дерев'янченко може виграти?

Українець навряд чи провалить цей шанс, хоча в останніх двох поєдинках він не був ідеальним. Можливо, поразка Джейкобсу і перемога над Кулькаєм – це максимум Сергія. Тоді це проблема, тому що так навряд чи вдасться виграти у Головкіна. Навіть майже сорокарічного.

Головкін провалюється в певних моментах, часто заграється в атаках і багато пропускає, але його не зміг звалити навіть Альварес. Є сумніви в тому, що Сауль б'є слабкіше, ніж Сергій.

З іншого боку, є шанс, що накопичувальний момент зіграє саме в цьому поєдинку. Дерев'янченко об'єктивно розуміє, що в такому бою йому потрібно показувати себе на всі сто відсотків, викладатися на повну з першого дня тренувального табору і до останньої секунди бою. Чому б одній із серій українця не дійти до мети?

Це, звичайно, все теорія. На практиці ми маємо трохи здавшого, але все ще класного боксера з сильним ударом і хорошого бійця, який ніяк не добереться до приставки «топ» і далеко не факт, що зробить це коли-небудь.

Сергій може здивувати, перемігши в цьому бою. Він точно заробить багато – за деякою інформацією більше п'яти мільйонів доларів. І без питань повинен показати себе відмінно. Але чи вистачить цього для перемоги, буде залежати тільки від Головкіна і його готовності. А як відомо, коли доводиться покладатися на таке, розраховувати на перемогу, не доводиться.

Хоч і дуже хочеться.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хавбек Ісландії назвав українського футболіста, який його найбільше вразив
Футбол | 27 березня 2024, 13:24 0
Хавбек Ісландії назвав українського футболіста, який його найбільше вразив

Йон Дагур Торстейнссон відзначив гру Андрія Луніна

Ребров зізнався, чи буде Лунін основним воротарем у збірній на Євро-2024
Футбол | 27 березня 2024, 12:35 4
Ребров зізнався, чи буде Лунін основним воротарем у збірній на Євро-2024

Тренер збірної України висловився про воротарське питання

Вони! Це! Зробили!
Футбол | 27.03.2024, 11:23
Вони! Це! Зробили!
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bonv
Для Сергія це позитив і в грошах, і в можливості стати чемпіоном.
Женя Матийчук
удачи Серега!
это наверное твой последний шанс взять титул так , что буду держать за тебя кулаки.
шансов не много но все же когда если не сейчас выигрывать у староватого и менее техничного Головкина.
Kit Murkit
Так "этот поединок смело можно считать одним из важнейших после ухода братьев Кличко для украинского бокса" или "на практике мы имеем слегка сдавшего, но все еще классного боксера с сильным ударом и хорошего бойца, который никак не доберется до приставки «топ» и далеко не факт, что сделает это когда-либо?"
Деревянченко проиграет, но получит много денег. Что тут "важнейшего для украинского бокса"?
sv_2000
Думаю есть шансы у Сергея. Он хороший слаггер, Головкин сдал... И скорость просела и тайминг не тот... Хотя мне это показалось в бою с Альваресом.... А то все-таки Альварес.... Тем не менее верю и держу кулаки за Сергея.
andre_lui
Как мне нравятся такого рода названия. Как по мне это говорит об дефиците профессионализма и корпоративной культуры. Судя по всему это какое то общее "заболевание". Ну пишите "должно стать", "по мнению такого то" и т.д. Почему станет... платили бы неустойку каждый раз, когда будет не совсем так как написали, то аккуратнее бы использовали слова. Как в анекдоте 90-х - Мужик, потягиваясь "Какая сегодня хорошая погода будет". Новый украинец, услышав это "Ну, смотри мужык тебя за язык никто не дергал"!