Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 29 травня 2021, 06:40
1564
1

Українки провели п'ять контрольних матчів з Румунією

Жіноча збірна України продовжує підготовку до фінального турніру чемпіонату Європи

| Оновлено 29 травня 2021, 06:40
1564
1
Українки провели п'ять контрольних матчів з Румунією
CEV
Вже зовсім скоро на наступному тижні 23 серпня в чотирьох країнах - Угорщині, Польщі, Словаччині та Туреччині - розпочнеться чемпіонат Європи серед жіночих команд з волейболу. Збірна України гратиме в групі В, яка буде виступати в польському місті Лодзь. Суперниками наших волейболісток будуть команди Бельгії (матч відбудеться 23 серпня), Італії (25 серпня), Польщі (26 серпня), Словенії (28 серпня) і Португалії (29 серпня).
 
В рамках підготовки до цього турніру підопічні Гарія Егіазарова у Запоріжжі в Палаці спорту «Юність» провели п'ять контрольних матчів з національною збірною Румунії. Цікаво, що за домовленістю обох сторін, перші два матчі проходили з п'яти партій, незалежно від підсумкового рахунку. Спочатку виграли українки 4:1, а потім гості взяли реванш 2:3.
 
Третій матч вже складався з трьох сетів і тут знову перемогли румунки 1:2. А два заключних поєдинку знову складалися з п'яти партій, в яких сильнішими виявилися господарі майданчика - 4:1 і 4:1.
 
За словами головного тренера збірної України Гарія Егіазарова, ігри з румунки вийшли корисними і змістовними. Суперниці намагалися діяти швидко, адже саме так, швидше за все, будуть грати опоненти нашої збірної на груповому етапі. Шкода тільки, що через проблеми зі здоров'ям не змогли взяти участь в цих матчах ліберо Христина Нємцева і центральна блокуюча Дар’я Дрозд. Втім інші дівчата награлися вдосталь.
 
Попереду у жіночої збірної України участь у міжнародному турнірі «Кубок Незалежності», який відбудеться 16-18 серпня в тому ж запорізькому Палаці спорту «Юність». Там їх суперницями будуть національні команди Білорусі та Естонії, а також місцевого клубу «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ». За підсумками цих матчів буде остаточно визначено склад, який візьме участь в чемпіонаті Європи.
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Найдорожчого гравця в історії Шахтаря можуть оштрафувати на 10 млн євро
Футбол | 24 квітня 2024, 22:05 13
Найдорожчого гравця в історії Шахтаря можуть оштрафувати на 10 млн євро

«Атлетіко Мінейро» не збирається погоджуватися з тим, що Бернард залишиться в «Панатінаїкосі»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rugby1970
Нашим замечательным девчонкам - только побед на ЧЕ! Если "автор" "статьи" в курсе: что случилось с Кристиной Немцевой? Впрочем, сам понимаю, что вопрос - в абсолютную пустоту...