Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 14 серпня 2019, 13:38
11725
11

Рейтинг WTA. Світоліна може повернутися в першу четвірку

На звання першої ракетки світу претендують три тенісистки

| Оновлено 14 серпня 2019, 13:38
11725
11
Рейтинг WTA. Світоліна може повернутися в першу четвірку
Jimmie48 Photography. Еліна Світоліна
На турнірі в Цинциннаті зафіксовані кілька сенсаційних результатів і вже можна спрямовувати свої погляди в рейтингову таблицю. Особливо це стосується вболівальників першої ракетки України Еліни Світоліної.
 
Нагадаємо, що в ігровий день 13 серпня американський турнір покинули Кікі Бертенс (діюча чемпіонка) і Петра Квітова (торішня півфіналістка)
 
Бертенс втратила 900 очок, але трохи компенсувала їх 180-ма очками за турнір в Палермо, які раніше перебували в розділі очок, що не потрапляють в залік (Non-Countable). У Квітової аналогічна ситуація з +55 очками за Брісбен, які раніше не враховувалися.
 
Обидві тенісистки поки що тримаються вище Світоліної в онлайн-рейтингу, але українці достатньо буде здобути лише одну перемогу, щоб піднятися в топ-5. Обійти Еліну в Цинциннаті після зняття Серени Вільямс не може ніхто. Аріна Соболенко в разі завоювання титулу набере тільки 4115 очок.
 
Також відзначимо, що Світоліна зберігає деякі шанси поборотися з Сімоною Халеп за четверту сходинку (з точки зору посіву на US Open це дуже важливо). Для цього українці потрібен як мінімум півфінал і осічка румунки, більш детально дивіться в таблиці нижче.
 
Що стосується боротьби за першу сходинку у світовій класифікації, то вона обіцяє бути запеклою. Найкращі позиції поки у Наомі Осаки. Більш того, вона не може зустрітися з прямими конкурентками до самого фіналу. Але рівень її гри поки що залишає бажати кращого.
 
Найцікавіше, що забезпечити собі звання першої ракетки світу, незалежно від результатів конкуренток, Осака, Барті і Плішкова можуть тільки перемогою на турнірі.
 
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RoNIkyo
Еля, давай!!!
Lazio
Круто.. Дякую за таблицю
xalk
Дуже цікавий огляд, проте не пам'ятаю щоб Еля би ці можливості виправдовувала.Як би там не було вболіваємо
Nyeyedyaka
Ох, тільки б не програла вже сьогодні, як то часто буває після таких табличок. Все-таки хочеться реваншу, а для того потрібно вигравати два матчі.
Elis
Супер! Дякую за табличку!
Не думаю, що безпосередньо перед US Open розгорнеться така вже запекла боротьба за лідерські позиції в рейтингу. Це було б нерозумно тактично. Тому не здивуюсь, якщо турнір виграє умовна Андреєску. Але можу помилятись.
avtv5555
Немного непонятно по таблице. Свитолина, Бертенс,Квитова в первом круге не играли всем зачет 60 очков. В третьем 105-60=45 значит 4392 или я не прав.
avtv5555
Все это замечательно, но не верится что Элина пройдет Кенин.
Володимир Подніжний
Чого у Квітової і у Бертенс якісь очки раніше не враховувались у залік?