Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 серпня 2019, 07:37
14030
5

Беньямін ВЕРБИЧ: «Я довго не міг зайти у роздягальню»

Хавбек «Динамо» прокоментував нічию з «Брюгге» і виліт команди з кваліфікації Ліги чемпіонів

| Оновлено 14 серпня 2019, 07:37
14030
5
Беньямін ВЕРБИЧ: «Я довго не міг зайти у роздягальню»
ФК Динамо Київ. Беньямін Вербич

Півзахисник київського «Динамо» Беньямін Вербич поділився враженнями від матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Брюгге» (3:3) і вильоту команди з подальшого розіграшу турніру.

- Після другого м'яча здавалося, що ви зумієте виграти і пройти далі. Чого не вистачило в результаті? Що відбувалося в роздягальні після матчу?
- Була тиша... я довго не міг зайти в роздягальню. Я зараз на нервах, але потрібно дивитися вперед. Ми програли, і я б хотів вибачитися перед нашими вболівальниками, які прийшли нас підтримати. Їх було дуже багато... Вибачте.

- Індивідуальні помилки призвели до такого підсумкового рахунку?
- У нас було багато моментів. Ми дуже добре грали перші двадцять хвилин, але потім трохи сіли. Те ж саме було і в другому таймі. В кінці гри вже було важко. «Брюгге» вдалося зрівняти рахунок. Так, були індивідуальні помилки, але зараз важко говорити. Це футбол.

- Другий гол — ваша заслуга: ви обіграли суперника, пробили в штангу, Шепелєв забив. Цей другий гол був переломним?
- Так, коли ми забили другий м'яч, була тільки 55 хвилина, ми добре себе почували. Я був незадоволений, коли мене замінили. Я відчував, що можу грати ще, сили були.

- У роздягальні Олександр Хацкевич щось говорив команді?
- Можливо, він щось сказав, але я довго не заходив в роздягальню. Я не чув.

- Чому команді вже третій рік поспіль не вдається потрапити в Лігу чемпіонів? Що не так?
- Якщо скажу знову, що багато травмованих... Не знаю, потрібно рухатися вперед і вигравати чемпіонат України, щоб безпосередньо потрапляти в Лігу чемпіонів.

- Які будуть завдання на Лігу Європи?
- Зараз не можу про це думати. У нас наступна гра в чемпіонаті України проти «Олімпіка», потрібно вже про це думати.

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олександр Фурманов
Все хотят участвовать в ЛЧ. Это и заработок, и престиж. Но что в этом турнире делать командам,которым и в Лиге Европы не место? Я о "Динамо". У нас слабый чемпионат и второе место для "Динамо" очень возможно и в этом году. С чем выходить на игры еврокубков? Команды нет. "Заря" и "Мариуполь" особенно слабенькие команды. Но они играют лучше,чем от них ждали,потому что у этих футболистов есть совесть и ответственность. В "Динамо" бестолковые трепачи и никто там за редким исключением не достоин носить динамовскую форму. Хацкевич просто идиот. Если нужно забивать,значит нужно выставлять дополнительно игроков атаки. Это его идиотская тактика.Атака у "Динамо" слабенькая,но усилять её нужно не Солем,Бесединым и де Пеною,а хорошей средней линией,чтобы загружала единственного нападающего из Люксембурга. Караваев (боец) и Гармаш (недисциплированный боец) - сидят на скамейке запасных. Они хоть играть хотят и часто могут. Место них физрук выпускает пофигистов. Защиты в "Динамо" нет вообще никакой. Вратарь слабый и нестабильный. Вот это гавно должно было бы представлять Украину в ЛЧ, а теперь в ЛЕ? Не умеешь петь? не пой. не умеешь танцевать? Не танцуй. Не можешь прославить свой город и свою страну, то хотя бы не позорь."Динамо" Киев будет таким до тех пор пока клуб принадлежит проходимцам Суркисам. Киевляне должны дать пинка в задницы братьям Суркисам и заставить их отказаться от клуба,к славе которого они не имеют никакого отношения. Болельщики должны создать общественную организацию,собрать деньги и найти спонсоров,пригласить профессиональных менеджеров и тренеров и ждать результатов от уже своего киавского "Динамо", а не от суркисовского гавна.
Artyom_I
- Почему команде уже третий год подряд не удается попасть в Лигу чемпионов? Что не так?
- Если скажу снова, что много травмированных...
Походу там вся команда травмированных
hakkinen
Правильно,что долго не заходил.Там "конспектами Лобановского" сильно воняло от Хацкевича.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил