Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 13 серпня 2019, 10:12
7139
17

Іван ОРДЕЦЬ: «Коментарі в моєму Інстаграмі залишали підлітки»

Екс-захисник донецького «Шахтаря» отримав пораду від Ярослава Ракицького

| Оновлено 13 серпня 2019, 10:12
7139
17
Іван ОРДЕЦЬ: «Коментарі в моєму Інстаграмі залишали підлітки»
Instagram. Іван Ордець
Екс-захисник донецького «Шахтаря» Іван Ордець розповів про причини переїзду в московське «Динамо» і реакцію вболівальників на цей трансфер:
 
«Почув нові завдання «Динамо», мені розповіли, що тут будуть зміни. Зрозумів, що йти сюди можна сміливо. Показувати себе, доводити. Мені показали Москву, базу, стадіон. Під дахом арени тоді йшло шоу динозаврів – дуже красиво, хочу тепер на хокей. Поки за новий клуб не зіграв, але переконався, які у нас чудові вболівальники. Повні трибуни. Шкода, що в Україні немає такого ажіотажу.
 
Чому ні? Ви прекрасно розумієте. «Динамо» ось грало з «Спартаком», і зібралося майже 35 тисяч чоловік. В Україні так ходять тільки на одну гру: «Шахтар» – «Динамо». Це одна з причин, чому я поїхав. Грав в лізі, де відвідуваність матчів – по три-чотири тисячі. Матчів «Шахтаря»! Ну як так? Зрозуміло, що в країні війна, грошей ні у кого немає, але все одно.
 
Плюс у «Шахтаря» немає свого стадіону, всі матчі – на виїзді. Навіть на домашні літали з Києва до Харкова. Коли «Шахтар» на початку війни залишав Донецьк, багато хлопців себе накручували. Через пару місяців зрозуміли, що повернемося нескоро, потім влаштувалися в Києві і зараз ніби-то так і треба. Але все одно важко бути у відриві від справжнього дому.
 
Коментарі в Інстаграмі? Знав, що так буде. Припускав, як деякі сприймуть перехід. Перший тиждень просто не читав коментарі. За порадою Ракицького? Ярик-то сам така людина, хто нормально сприймає. Спокійний, добрий. Але ми розмовляли, і він радив їхати: «Вань, не переживай. Тут люблять футбол, багато вболівальників, хороший чемпіонат, нові стадіони».
 
Я перегортував коменти і бачив фотки тих, хто їх залишає. Там же більшість – підлітки! Життя ще не прожили, по 12–15 років. Батьки навіть не знають, що їхні діти пишуть дорослим. Виховання погане».
 
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUTINHUILO
Ваня,если ты это будешь читать - знай: я не подросток.У меня сын старше тебя...Так вот,мое мнение - ты типичное существо без роду и племени,без национальной принадлежности.БЕСПРИНЦИПНОЕ.Для таких,как ты - главное,чтобы было хорошо тебе.У тебя в голове каша,замешанная на киселевско-скабеевой пропаганде.
Раша отняла у тебя возможность жить и играть в Донецке,но ты все-равно поехал туда играть за большие деньги.Хотя и здесь ты получал в разы больше среднестатистического гражданина страны.Думаю,у тебя при желании была возможность уехать куда угодно,кроме раши.Но ты поехал именно туда,зная что лишишь себя возможности играть за СБУ.Но флаг страны на футболке и гимн для тебя ничего не значат...Это даже хорошо,что сейчас такие как ты отсеиваются...
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
От його батьки заї.сь виховали!!! Мова не нагодує, гроші не пахнуть, Донбас годує всю Україну, руський - старший брат і йому потрібно приклонитися і вони на нас не нападали - их тут нет!!!
Bogdan Venger
"ГРОШЕЙ НЕМА"))???Він хоч в курсі в яку ціну білети коштують??Грати потрібно нормально і рівень піднімати,тоді і люди підуть....Грошей нема
ua-goahead
Ще та сука. Все по фсб-ним методичкам
stopor2016
Ну и пшёл вон.
orakal
В тому то і різниця між тобою і тими підлітками - вони вже в 12-15 років є ПАТРІОТАМИ своєї країни ,а ти запроданець. Таких примусово треба переселяти з нашої землі в мордор.
Istm
ото і сиди там і насолоджуйся "ареною" і "підлітками в інстаграмі".
В Україні тобі робити нічого.
tima fialko
Бля,це смердяче гівно ще й філософствує.Стільки причин вивалив в обгрунтування своєі зради,бо розуміє що накоів.В шоу дінозаврів такимі і місце
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
"Зрозуміло, що в країні війна, грошей ні у кого немає".

Де такі вилупки беруться? Хто почав війну, як не твоя довбана Москва?
seregka1991
Это не беспринципность, это просто тупость и необразованность. У нас 80% населения не умеют думать и живут по канонам пращурів.
31101977
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил