Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 13 серпня 2019, 09:29
15104
24

Цинциннаті. Ястремська стартувала перемогою над екс-першою ракеткою

Українка виграла в Каролін Возняцкі у двох сетах

| Оновлено 13 серпня 2019, 09:29
15104
24
Цинциннаті. Ястремська стартувала перемогою над екс-першою ракеткою
WTA. Даяна Ястремська
Друга ракетка України Даяна Ястремська (№32 WTA) успішно розпочала виступи на турнірі серії Прем'єр 5 в Цинциннаті.
 
У матчі першого кола 19-річна українка обіграла екс-першу ракетку світу Каролін Возняцкі з Данії (№19 WTA).
 
Цинциннаті. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Каролін Возняцкі (Данія) - 6:4, 6:4
 
Чимось цей матч нагадав зустріч Даяни з ще однією екс-першою ракеткою в Торонто. Але більше за сюжетом, ніж за змістом. Возняцкі, яка останнім часом вже не показує результатів топ-рівня зі зрозумілих причин, сьогодні була явно слабкішою за Ястремську. Але і в українки був не найкращий день. Даяна багато помилялася, подача була посередньою,а кількість невимушених також була завеликою.
 
І все ж в першому сеті вона повела 4:1, після чого Пьотр Возняцкі провів виховну роботу з донькою і Каролін зуміла зрівняти на чотирьох. На щастя, Ястремська не ​​розкисла і впевнено провела заключні гейми, віддавши суперниці лише 3 розіграші. Відзначимо, що Даяна в першому сеті допустила 8 подвійних помилок, з цим вже пора якось боротися, віддавати стільки легких очок суперницям не годиться.
 
 
Натомість другу партію українка завершила із показником ейси / подвійні - 5:0. Але для цього вона трохи змінила силу і техніку подачі. У перших геймах тенісистки з великими проблемами брали свої гейми, а ближче до середини сету почалася гонка брейків. До рахунку 4:4 дівчата йшли на рівних, наздоганяла українка. Але знову в найвідповідальніший момент Ястремська зіграла краще, що не може не тішити. Хоча Возняцкі, звичайно ж, в даний момент часу суперниця абсолютно під силу Даяні, обігрувати її не тільки можна, а й треба.
 
Для прогресу в рейтингу і, відповідно, для потрапляння в посів US Open, українці потрібно вигравати ще як мінімум один матч. Але далеко не факт, що цього вистачить. Нагадаємо, вище 32-го місця раніше вона не піднімалася.
 
У наступному раунді Ястремська змагатиметься проти Світлани Кузнєцової (№153 WTA).
 
 
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Брюгге наздогнав Шахтар. Боруссія може завадити гірникам вийти в основу ЛЧ
Футбол | 20 квітня 2024, 00:40 3
Брюгге наздогнав Шахтар. Боруссія може завадити гірникам вийти в основу ЛЧ

У клубному рейтингу УЄФА донецька команда ділить 25–27 місця

Вондроушова зупинила Соболенко у Штутгарті і може зіграти з Костюк
Теніс | 19 квітня 2024, 18:17 4
Вондроушова зупинила Соболенко у Штутгарті і може зіграти з Костюк

Маркета перервала серію з п'яти поразок у матчах із тенісистками з топ-10

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VVV
Очевидно ниття Возняцкі дуже розлютило Даяну) останні три геймі переїхала катком просто! Молодчинка,одне задоволення дивитись її поєдинки.Улюблена українська тенісистка
Сергей Богданов
Приятно с утра читать такие новости, молодец и букам большой привет, столько давать на даяну против нынешней возняцки щедрый подарок
Stanislav Matusevych
Тяжелый получился матч, игра у Даяны не очень шла и хорошо, что по ту сторону сетки была не какая-нибудь Кенин. С подачей в первом сете творился кошмар, хорошо, что выход Женома позволил ее наладить во втором с помощью временного перехода на слабенькие первые с сильным вращением. Ошибок от торопливости было снова много, и важно, что даже при этом удалось одержать победу. За это отчасти нужно поблагодарить соперницу. От Возняцки, увы, осталось только имя. Только очень изредка ей удавалось продемонстрировать свою прежнюю технику и разницу в этом компоненте тенниса с Даяной.
Дальше Кузнецова, немного вспомнившая после травмы, как нужно играть в теннис, и легко там точно не будет.
P.S. Интересно, что стряслось с правым глазом Даяны и ее левой щиколоткой? С кем она дралась или откуда упала?
Владимир Белокриницкий
По игре. Где-то после второго гейма возникло ощущение победы. Вот вышла Даяна сегодня побеждать. Не смотря ни на что. Обе девушки сегодня наошибались от души, отчасти из-за высокого темпа, заданного Даяной. Но ощущение победы не покидало до конца встречи. Даже когда Даяна подряд проиграла две своих подачи было понятно - она может прибавить в любой момент. Видимо отсюда какая-то обречённость Возняцки.
Пожелаем сопернице здоровья, а Даянке пройти как можно дальше!
Количество невынужденных от матча к матчу должно падать, а тот теннис, который прививает ей тренер, должен помочь ей победить в следующих матчах.
Возрастная Кузнецова это почувствует, хотя лёгкой прогулки в этой встрече не предвидится... Но прогноз опять положительный! На этом турнире Даяна должна пройти дальше, чем на прошлом.
Болеем за наших!!
VoOne1983
Молодець. Після того як Каролін пожалілась судді, Даяна включила режим берсерка і розтрощила Возняцку в пух і прах.
Але хоч і вигляділо наче Каролін просто нила, як частенько в неї буває, Даяні дійсно треба швидше готуватись до прийому. Вона має орієнтуватись на того, хто подає, а не навпаки. Не думаю, що Даяна це навмисно робила, але правила є правила
vizuals
Возняка втратила форму, так що тут усе було доволі передбачувано. Проти Светлани, цієї молодої зіроньки сучасного тенісу, наврядче буде складніше.
vital
Усіх вітаю з стартовою перемогою Даянки в Цинцинаті!
Ох і щастить Даяні останнім часом із колишніми першими ракетками. На цей раз хай і екс-друга ракетка світу. Але досвід таких зустрічей і перемог звісно що дуже корисний для молодої дівчини. Як на мене, Кузя кращий варіант для 2-го кола ніж Севастова та й по стилю нормально підходить Даяні.
Сьогодні в Даяни не дуже йшла гра, але добре що і в таких матчах українка починає перемагати.
Не знаю що там сталося з Даяною, бо в неї синяк під правим оком і пластир на лівій нозі, але сподіваюся до наступної гри емоції після цього інциденту вляжуються і Даяна почне показувати більш якісну гру з меншою кількістю подвійних помилок.
Володимир Кузьмін
Бачив з яким щастям Кузнєцова програла у Торонто, аж сввтилась вся, бажаю отримати щастя від Даяни!!!
Владимир Белокриницкий
...а і справді? Хто знущався над Даянкою?
Звідки синці?
Сподіваюся це не Женом після матчу з Кенін...)))
Lazio
Якщо вже грати на контору, то це потрібно робити саме так... І вівці цілі і вовки нагодовані...