Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1500
0

Іван ГЕЦКО: «Динамо під силу пройти Брюгге»

Екс-форвард збірної України поділився очікуваннями від матчу «Динамо» проти «Брюгге»

Іван ГЕЦКО: «Динамо під силу пройти Брюгге»
shahta.org. Іван Гецко

Колишній форвард збірної України Іван Гецко висловив свою думку про шанси київського клубу в матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Брюгге».

«На мій погляд, Динамо в грі з Шахтарем віддавалося не на всі 100 відсотків, оскільки команда тримала в умі матч-відповідь з Брюгге. Хоча, звичайно, це класико, презентабельний матч, в якому треба було грати на перемогу. Напевно, Динамо у другому таймі якраз не вистачило свіжості після гри в Бельгії.

Що стосується матчу-відповіді з Брюгге в Києві, то Динамо треба налаштовуватися тільки на перемогу. Упевнений, киянам під силу пройти бельгійців. Брюгге добре і потужно грає вдома, але на виїзді ця команда також має проблеми. Динамо треба грати в атакуючий футбол, тому тактика після поразки в першій грі на матч-відповідь буде відповідна. За рахунок швидкості треба зіграти в свій футбол і добитися успіху. Найголовніше зараз для Динамо відновитися і добре підготуватися до Ліги чемпіонів».

У першому поєдинку кияни програли «чорно-синім» з рахунком 0:1. Матч-відповідь «Динамо» з «Брюгге» відбудеться у вівторок, 13-го серпня. Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.