Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 серпня 2019, 16:11
5526
3

Віктор Вацко: «Маріуполь міг замовити шеврони прямо у Львів»

Журналіст дивується, чому клуб з Маріуполя не впорався з простим завданням

| Оновлено 12 серпня 2019, 16:11
5526
3
Віктор Вацко: «Маріуполь міг замовити шеврони прямо у Львів»
ТК Футбол 1/2. Віктор Вацко
Спортивний журналіст Віктор Вацко в соцмережі Facebook прокоментував роз'яснення віце-президента «Маріуполя» Андрія Саніна, чому команда грала без нових шевронів в матчі з «Карпатами» в 3-му турі УПЛ:
 
«Нехай, як каже Андрій Санін, нові шеврони УПЛ «пішли в роботу» 8 серпня, коли «Маріуполь» мав гру з АЗ в Одесі. «Маріуполь» грав з «Карпатами» у Львові 11 серпня о 19:30. Приїхав до Львова з Одеси за день до гри – 10 серпня. Звичайно ж, заздалегідь знаючи, в якому готелі будуть жити.
 
Це до того, що на адресу цього готелю з Києва УПЛ могла вислати необхідні шеврони з доставкою і до 10 серпня вони спокійно встигли б дійти. Зрештою, тим же «Карпатам» вони ж дійти встигли. Набити шеврони на комплект ігрової форми (в заявці на матч 18 осіб), як стверджують адміністратори футбольних клубів – максимум 2 години часу.
 
Львів – місто велике, і вся відповідна техніка там є. І дізнатися про неї – справа одного телефонного дзвінка. Адміністратора одного клубу адміністратору іншому. І це, до речі, – частина їх професійного обов'язку. Як частина професійного обов'язку топ-менеджера клубу – дати адміністраторам відповідну вказівку».
 
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine_Kiev_Fan
Та это все понятно, вот плохой Мариуполь и т.д. Но я все не успокоюсь. Мне все же очень интересно, как так получилось, что спонсорское соглашение было заключено после старта УПЛ? Это первый случай в истории или уже было такое? А если оно было заключено раньше, то тогда УПЛ прошляпило? А спонсорское соглашение рассчитано на весь сезон или в сентября нужно будет менять нашивки опять на фанспорт?