Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 серпня 2019, 05:20
8499
0

ВАКУЛЕНКО: «Таке враження, що це Карпати повинні в Лізі Європи грати»

Захисник «левів» – про нічию з «Маріуполем»

| Оновлено 12 серпня 2019, 05:20
8499
0
ВАКУЛЕНКО: «Таке враження, що це Карпати повинні в Лізі Європи грати»
ФК Карпати. Сергій Вакуленко
Захисник львівських «Карпат» Сергій Вакуленко прокоментував нічию в матчі з «Маріуполем» (1:1) в 3-му турі української Прем'єр-ліги.
 
– Образливо, що не перемогли. Хотілося потішити вболівальників. Беручи до уваги хід поєдинку, після першого тайму був переконаний, що однозначно ми повинні перемогти. Фактично все вирішив один момент, коли вони вибігли в контратаку. Дурний гол, дитяча помилка... Хтось помилився, треба глянути, хто саме. «Карпати» відігралися, перехопили ініціативу, створили чимало моментів. Вилучення? Вдома, у Львові, давати двічі поспіль такі жовті картки в центрі поля... Не за зрив атаки, нічого жорсткого... 
 
– Сьогодні ви протистояли своїй колишній команді. Особливі відчуття?
– Поспілкувався з хлопцями. З тієї команди багатьох в клубі вже немає. Ми разом виходили з Першої ліги, починали в Прем’єр-лізі. Приємно зустріти партнерів. Тим більше, що фактично у минулому сезоні допоміг їм вийти у першу шістку, коли виступав за «Арсенал-Київ». 
 
– У «Карпат» доволі непростий старт, поки без перемог. Важко в психологічному плані?
– Чому важко? Зрозуміло, що «Динамо» і «Шахтар» це сильні опоненти, жодній команді не побажаєш під них потрапити. Зате ми побачили свої слабкі сторони, вони нам показали їх. Менш кваліфіковані команди цього не зробили б. І тоді ми могли зіткнутися з цим в середині чемпіонату. А так побачили, над чим треба працювати. Сьогодні повністю володіли ініціативою в першому таймі. Складалося таке враження, що це ми повинні в Лізі Європи грати, а вони в минулому сезоні боролися б за виживання. Психологічної ями немає. Хочеться перемогти, що ми і намагатимемося зробити в наступному турі.
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.