Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 26 квітня 2021, 04:46
3818
0

UFC. Валентина Шевченко – Ліз Кармуш. Прогноз і анонс на бій

Представляємо головний поєдинок турніру UFC Fight Night 156 в Монтевідео

| Оновлено 26 квітня 2021, 04:46
3818
0
UFC. Валентина Шевченко – Ліз Кармуш. Прогноз і анонс на бій
Zuffa LLC. Шевченко і Кармуш
У ніч c 10 на 11 серпня в уругвайському Монтевідео відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 156. Головною подією стане титульний бій жінок в найлегшій вазі. Володарка чемпіонського титулу Валентина Шевченко (17–3) вийде в октагон, щоб битися з претенденткою на пояс Ліз Кармуш (13–6) з США. Протистояння цікаво тим, що американка в минулому вже перемагала Шевченко, яка має громадянство Киргизстану та Перу.
 
Бекграунд
 
31-річна Валентина Шевченко на прізвисько Куля виступає в октагоні з 2003 року. За свою кар'єру вона здобула 17 перемог та зазнала лише 3 поразки. Її перший поєдинок з Кармуш у вересні 2010 року зупинив доктор, і два рази Валентину перебоксувала неймовірна Аманда Нуньєс. Зараз перуанка киргизстанського походження знаходиться на серії з трьох перемог. За 2018-й і першу половину 2019 року вона перемогла Прісцили Кечоейру, Йоанну Еджейчік (бій за вакантний титул) та Джессіку Ай (перший захист поясу). Сильною стороною Валентини є ударна техніка, але непогана вона і в партері, де неодноразово застосовувала задушливі прийоми.
 
35-річна Ліз Кармуш виступає на професійному рівні з 2010 року, але не має стабільності. Американка провела 19 поєдинків, в 13 з них домоглася вікторії, а шість разів програла. Попередні дві зустрічі з Дженіффер Майя та Люсі Пуділовою вона виграла одноголосним рішенням суддів. Ліз не особливо любить боротися в партері, особливо з бійцями, які вміло проводять тейкдауни. Найімовірніше, Кармуш зробить ставку на стійку, щоб уникнути боротьби і спробувати вирішити результат поєдинку на ногах.
 
 
Цитати перед боєм
 
Валентина Шевченко: «Ліз – важкий супротивник, а також дуже збалансований боєць ММА. У неї непогана боротьба і грепплінг. Так що фанатів чекає хороший бій, як я вже до цього говорила. Можу сказати, що я готова до всього, до будь-яких сюрпризів з її боку. Я просто збираюся вийти і реалізувати мій геймплан. І, якщо я побачу можливість закінчити бій достроково, то обов'язково зроблю це. Для цього я важко тренуюся щодня. Щоб розширювати межі своїх можливостей і ставати більш ідеальним бійцем.
 
Я думаю, що нічого не зможу отримати з того бою, тому що він відбувся майже 10 років тому. Навіть, якщо б я билася з опоненткою, яка абсолютно не прагне розвиватися, тим не менш, це цілих десять років. Будь-хто за цей час зміниться. Тому я фокусувалася на її недавніх поєдинках в 125 і 135 фунтах. І я витягла з них всю необхідну мені інформацію. Я можу сказати про неї, що вона – всебічно розвинений боєць ММА. Вона хороша як в стійці, так і в боротьбі. Знаєте, як я завжди кажу, я вважаю за краще битися з сильними опонентками, тому що я вважаю, що хороший виступ цінується вище, якщо він проти гідної опозиції».
 
Ліз Кармуш: «Тоді був апкік, їм я розсікла їй шкіру над оком. Кров не переставала текти, затікаючи їй прямо в око. Лікар прийняв рішення зупинити поєдинок, так як навіть йому не вдавалося зупинити кровотечу. Я пам'ятаю, що все кругом було в крові. Так що зупинка бою була цілком виправданою. Однак Валентина робить з цього виправдання.
 
Незважаючи на мою перемогу, я впевнена в тому, що це буде зовсім інший бій. Під час нашої першої зустрічі я ніяк не розвивала свою силу і інші фізичні якості. Я не працювала з вагою і все таке, робила тільки кардіо. Якщо ви подивіться на мене тоді і зараз, то побачите велику різницю. Моя фізична міць стане одним з ключових факторів у перемозі над Шевченко. Я не думаю, що бій завершиться апкіком, проте мені здається, що я зможу її фінішувати».
 
 
Прогноз
 
Валентині випав чудовий шанс поквитатися за свою першої поразки в ранній кар'єрі. Шевченко з її відмінною технікою нині перебуває на зовсім іншому рівні, ніж всі інші бійці цього дивізіону. Її буде дуже важко перемогти. Звичайно, Кармуш – непроста суперниця, яка вже перемагала Валентину. Завдання Ліз – зробити поєдинок рівним і затягнути з'ясування відносин до пізніх раундів. Але навряд чи їй вдасться вдруге перемогти Кулю.
 
Рекомендована ставка на бій – дострокова перемога Валентини Шевченко.
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.