Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
8159
4

Вест Хем – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Дуель Ярмоленка і Зінченка відбудеться вже в першому турі АПЛ

Вест Хем – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Вест Хем
В суботу 10 серпня відбудеться поєдинок першого туру англійської Прем'єр-ліги, в якому чинний чемпіон «Манчестер Сіті» на виїзді зіграє з «Вест Хемом». Зустріч пройде в Лондоні на Олімпійському стадіоні, початок о 14:30 за Києвом.
 
«Манчестер Сіті» у відмінному настрої підходить до нового сезону Прем'єр-ліги. Команда тріумфально завершила минулорічну кампанію, випередивши на очко «Ліверпуль» і стала чемпіоном. Вже цього літа підопічні Хосепа Гвардіоли знову обіграли мерсисайдців (1:1, 5: 4 пенальті) і завоювали Суперкубок Англії. Новий сезон «містяни» починають з трофея.
 
Літнє міжсезоння «Манчестер Сіті» зіграв в передсезонному турнірі «Прем'єр-Ліга Азія Трофі» (4 учасника), де посів друге місце, поступившись у фіналі «Вулверхемптону» (0:1). Відзначимо, що на цьому турнірі «Сіті» зустрічався з «Вест Хемом», не залишивши шансів команді Пеллегріні (4:1). Крім цього «городяни» обіграли «Кітчі» з Гонгконгу (6:1) і «Йокогаму Марінос» з Японії (3:1).
 
«Вест Хем» в передсезонному турі був також успішний. Підопічні Пеллегріні обігравали «Альтах» (3:2), «Фулхем» (1:0), «Герту» (5:3) і зіграли внічию з «Атлетікоом» (2:2).
 
«Манчестер Сіті» був активним на трансферному ринку, зробивши одну покупку топ-футболіста. «Блакитні» за 70 млн євро придбали 23-річного опорного півзахисника «Атлетіко» Родрі. Також ходять чутки про те, що команду покине вінгер Лерой Сане, це може стати великою втратою для клубу, який претендує на перемогу в кожному матчі.
 
«Вест Хем» нарешті продав свого лідера Марко Арнаутовіча, який ще взимку нагострив лижі в Китай. Також команду покинув воротар Адріан і хавбек Педро Обіянг. На зміну їм прийшли воротар Роберто Хіменес з «Еспаньола», півзахисник Пабло Форнальс з «Вільярреала» (25 млн євро) і форвард Аллер з «Айнтрахта» (40 млн). Але головні підсилення команди повинні бути за рахунок внутрішніх резервів. Через рік повернувся Мануель Лансіні, долікувався Андрій Ярмоленко, готовий до сезону і Джек Вілшир (чи надовго?).
 
Цікаво буде подивитися на дуель українців Андрія Ярмоленка і Олександра Зінченка. Однак якщо захисник «Манчестер Сіті» в останніх матчах стабільно є гравцем стартового складу і, швидше за все, в цій грі вийде з перших хвилин, то Ярмоленко після травми поки з'являється на полі лише епізодично. Можливо і цього разу Андрій почне матч на лаві запасних.
 
В останні роки «Вест Хем» не може нав'язати боротьбу «Ман Сіті» в офіційних матчах. Команда Гвардіоли має серію з 7-ми перемог над «молотобійцями».
 
Швидше за все і в цей раз «Вест Хему» буде складно розраховувати на успіх у грі з «Сіті».
 
Орієнтовні склади:
 
«Вест Хем»: Роберто, Фредерікс, Діоп, Балбуена, Крессвелл, Райс, Лансіні, Форнальс, Андерсон, Вілшер, Аллер.
 
«Манчестер Сіті»: Едерсон, Уокер, Стоунз, Емерік Ляпорт, Зінченко, де Брюйне, Родрі, Давид Сільва, Бернардо Сілва, Агуеро, Стерлінг.
 
 

10 серпня, субота

«Вест Хем» — «Манчестер Сіті»
Лондон. Олімпійський стадіон. 14.30
ВЕСТ ХЕМ — МАНЧЕСТЕР СІТІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
Суддя: Майк Дін
Прогноз Sport.ua — 1:3
СЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuriy_kent
И ни слова о том что прямую трансляцию можно посмотреть на setanta sport. Ни сегодня, ни завтра, ни послезавтра. Ничего. В результатах на день и в анонсе это ведь не сложно сделать. Почему вы такие ленивые?
yuryan
Виправте будь ласка помилку в другому абзаці! Мова напевне все таки йде про Сіті а не Юнайтед!