Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3450
0

СПИРИДОН - про Луческу в Динамо: «Хтось хотів створити ажіотаж»

Колишній асистент румунського тренера вважає, що всьому виною найближча зустріч «Динамо» і «Шахтаря»

СПИРИДОН - про Луческу в Динамо: «Хтось хотів створити ажіотаж»
Колишній асистент Мірчі Луческу в «Шахтарі» Олександр Спиридон прокоментував чутки про запрошення румунського фахівця на тренерський пост «Динамо».
 
- Наскільки я зрозумів, він буде в Києві на матчі «Динамо» і «Шахтаря». Це не перший матч, який він відвідує. І не тільки в Києві. Він також був і в Харкові. Це нормальне явище. Луческу переживає за свій клуб, в якому він провів таку велику кількість часу.
 
У нього в Києві, крім футбольних, є й інші особисті справи. Періодично він приїжджає, і це не обов'язково пов'язано з футболом. Не бачу тут ніякої великої сенсації.
 
Знаю лише одне - у нього стільки сил, що він ще точно буде тренувати клуб або збірну. Не сумніваюся в цьому. Може, це буде останній його контракт, але він точно буде. І мені складно сказати, буде це пов'язано з українським або російським футболом.
 
Упевнений, що якщо були б якісь розмови, то в Україні ця інформація з'явилася б у першу чергу. Але треба знати румунську пресу. Коли Луческу працював в Україні, то там кожен раз з'являлися якісь цікаві новини, пов'язані з турецьким футболом або ще з чимось.
 
Але Містер відпрацював в «Шахтарі» весь свій контракт і зробив це досить кваліфіковано.
 
- Луческу в «Динамо» взагалі неможливо уявити?
- Складно сказати. У житті взагалі все реально уявити. Луческу в «Шахтарі» був давно - три роки тому. Це досить великий термін. Те, що частинка нашої душі залишиться в «Шахтарі», це однозначно. Ми виграли з командою стільки титулів, Кубок УЄФА. Це не забувається.
 
Якщо раніше були матчі з «Металістом», «Дніпром», «Чорноморцем», донецьким «Металургом» і іншими командами, то зараз в чемпіонаті України залишилися тільки дві цікаві зустрічі, за якими всі стежать.
 
Це «Динамо» Київ та «Шахтар» Донецьк. Може, перед цим матчем хтось хотів створити ажіотаж. Напевно, в інтернеті це коментують - хтось за, хтось проти, хтось сміється або заінтригований.
 
- Як давно спілкувалися з Містером?
- Ми часто спілкуємося. Нещодавно у нього був день народження. У мене трохи раніше. Вітали один одного. Спілкуємося дуже часто і тепло. Принаймні він нічого мені не говорив про «Динамо».
 
Якби це було серйозно, то я б дізнався одним з перших таку новину. Після сім'ї, звичайно, - сказав Спиридон.
 
Кияни приймуть «Шахтар» в суботу, 10 серпня. Початок о 17:00.
 
Джерело Трибуна
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.