Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3114
0

Олександрія – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Коли настає момент забрати три очки за будь-яку ціну

Олександрія – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія
Не так вже й багато команд наявно в Українській Прем'єр-лізі на момент початку третього туру, які ще не змогли набрати жодного очка в поточному сезоні. І вже тим паче дивно бачити серед їх числа майбутнього учасника єврокубкових баталій від нашої країни – «Олександрію» Володимира Шарана.
 
Що тут поробиш, стартові два тури були відзначені вкрай складними протистояннями проти команд зі сходу України в особі донецького «Шахтаря» та «Маріуполя». В обох поєдинках «оленям» вдавалося відмічатися забитими м'ячами, проте це лише трохи послабило невтішний підсумок – відсутність набраних очок за умови майже триразової переваги у кількості пропущених м'ячів над забитими.
 
Однак колективу Шарана вдається хоча б засмучувати свого суперника. Є команда, у якої в цьому компоненті поліпшень явно не намічається. Мова йде про донецький «Олімпік», третього суперника поспіль для «Олександрії», який має за місце своєї базової прописки Донецьку область.
 
Бразильський фахівець Жуліо Сезар підібрав «Олімпік» у вкрай непростій ситуації: команда з великими труднощами завершувала минулий розіграш, демонструючи абсолютно невиразний футбол, від якого, напевно, і з'явилося логічне запитання у президента клубу Володимира Гельзіна під час мітингів під стінами УАФ – «Звідки у нас стільки уболівальників?».
 
Однак не все так однозначно відбувалося під час двох матчів уже зіграних за участю донеччан. З «Дніпром-1» було складно, та лише в останній момент удача відвернулася від команди Жуліо Сезара (0:2). А гра з ще одним дебютантом УПЛ «Колосом» з села Ковалівка (0:1) походила своїм сценарієм на сюрреалістичний роман. Тренерський штаб «Олімпіка» пішов на ризик, знявши чистого опорника на догоду атаці в умовах кількісної більшості, проте оборона підкачала. Видалення Германа Пенькова супроводжувалося призначенням пенальті, реалізація якого стала єдиною результативною подією зустрічі, а під завісу поєдинку Абубакар Аді отримав пряму червону за неспортивну поведінку. Цих футболістів ми точно не побачимо в майбутній грі.
 
«Олександрія» буде виходити на гру під дією накопиченої люті від двох поразок. Команді Шарана вкрай складно дається комбінаційний футбол на початку сезону, але стартувати в груповому етапі Ліги Європи необхідно вже зовсім скоро. Звідси напрошується висновок, що третя команда минулого розіграшу національної першості покладає великі надії саме на майбутню зустріч з точки зору отримання стартового набору з трьох пунктів.
 
Арбітром майбутнього матчу призначено Андрія Коваленка з Полтави, а невеликим посиланням на історію протистоянь між цими командами стане обнадійливий для «Олімпіка» факт – в кінцівці минулого сезону гості КСК «Ніка» змогли здобути нічию (1:1), а в першому колі влаштували з «оленями» справжню перестрілку, завершивши домашню гру поразкою з рахунком 2:3.

10 серпня, субота

«Олександрія» — «Олімпік»
Олександрія. КСК «Ніка».19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛЕКСАНДРІЯ — ОЛІМПІК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мічел оцінив нічийний матч Жирони, в якому українці відзначилися асистами
Футбол | 11 травня 2024, 01:30 0
Мічел оцінив нічийний матч Жирони, в якому українці відзначилися асистами

10 травня «червоно-білі» втратили перемогу в поєдинку 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру
Футбол | 10 травня 2024, 07:23 3
Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру

У Гаррі 249 голів у топ-5 чемпіонатах Європи, але жодного командного трофею...

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.