Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2126
0

ВАЩУК: «Брюгге – добре підготовлений суперник, Динамо буде нелегко»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчу кваліфікації Ліги чемпіонів

ВАЩУК: «Брюгге – добре підготовлений суперник, Динамо буде нелегко»
xSport. Владислав Ващук
Колишній захисник «Динамо» Владислав Ващук прокоментував майбутній поєдинок третього кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів між київським клубом і «Брюгге».
 
 
- Гра буде важкою, в цьому немає сумнівів. Вважаю, що багато що стане ясно після перших 15-20 хвилин матчу. Тоді і проясниться, наскільки команди готові до сезону.
 
- Готовність «Динамо» хіба не можна визначити за трьома зіграним матчам?
- Ці поєдинки дали багато позитивних емоцій киянам, що дозволяє сподіватися на хороший результат «Динамо» в кваліфікації Ліги чемпіонів. Однак, слід також пам'ятати, що протистояння складається з двох матчів. Упевнений, все для «біло-синіх» вирішиться в матчі-відповіді - будинки на НСК «Олімпійський».
 
- Яка проблема в грі «Динамо» зараз найбільш помітна?
- Якщо судити по матчу за Суперкубок з «Шахтарем», впало в око те, що кияни багато часу провели в обороні, дуже низько сідали назад, погано чіплялися за м'яч. Може, таке відбувається, тому що сезон тільки розпочався? Не виключаю ... У той же час реалізація у «біло-синіх» була непогана.
 
- Що можете сказати про «Брюгге»?
- Це добре підготовлений суперник. Футболісти «Брюгге» непогано розуміють, що їм потрібно робити на полі. Динамівцям доведеться важко. Але є, звичайно, певні моменти і в грі «Брюгге» ...
 
«Динамо» почало сезон з трьох перемог, що варте уваги. Думаю, що в першому поєдинку тільки після 60-ї хвилини стане ясно, яка з команд готова вже зараз грати на найвищому рівні.
 
- Який гравець «Динамо» здатний повести за собою партнерів в першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів з «Брюгге»?
- Дуже велика ставка - на Жерсона Родрігеша. Якщо він зіграє і видасть максимум, то поруч з ним розкриються інші динамівці. Повторюся, в цьому протистоянні все вирішиться тільки за підсумками двох поєдинків.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.