Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 03 серпня 2019, 21:16
3940
2

Чорноморець вдома впевнено обіграв Гірник-Спорт

Одесити в другому поєдинку поспіль забили три м'ячі

| Оновлено 03 серпня 2019, 21:16
3940
2
Чорноморець вдома впевнено обіграв Гірник-Спорт
Одеський «Чорноморець» провів перший домашній поєдинок у статусі команди Першої ліги. Суперником «моряків» став «Гірник-Спорт».
 
Гра почалася під проливним дощем, який, втім, не завадив господарям швидко відкрити рахунок. Вони ввели м'яч з-за бокової лінії, тут же пішов простріл Ярошенко. Захисник вибив м'яч недалеко, до того ж точно на ногу Мусолітін. А той у дотик пробив у дальній, порожній кут воріт - 1: 0!
 
«Чорноморець» продовжував володіти ініціативою і під кінець півгодини гри зміцнив перевагу. Все той же Мусолітін подав кутовий, і Гошкодеря забив гол «а-ля Златан Ібрагімович»! Центральний захисник в стрибку, з розвороту п'ятою завдав удар практично в дев'ятку - 2: 0!
 
Після цього одесити трохи зменшили оберти. Команда з Горішнього плавно отримала можливість атакувати. Гості кінцівку тайму провели в атаках, подали три кутових поспіль, але скоротити відставання в рахунку не зуміли.
 
Після перерви малюнок гри не змінився - одесити виглядали краще і незабаром довели рахунок до великого. Норенков зліва віддав пас у вільну зону в штрафну, набіг Аржанов прийняв м'яч, уклав захисника і пробив в дальній кут - 3: 0!
 
Проте, розгрому не вийшло. На передостанній хвилині основного часу гості спорудили гол престижу, причому зробили це гравці, що вийшли на заміну. Одарюк навісив з правого флангу, а Суханов, поклавши корпус, з літа пробив в дев'ятку - 3: 1!
 
Підсумок зустрічі розвів команди по полюсах турнірної таблиці: «Чорноморець» вийшов на перше місце, «Гірник-Спорт» опустився на останнє. У 3-му турі одесити їдуть в гості до «міна», а «Гірник-спорт» приймає «Оболонь-Бровар».

Перша ліга. 2-й тур
 
«Чорноморець» - «Гірник-Спорт» - 3:1

 Мусолітін (5), Гошкодеря (29), Аржанов (78) — Суханов (89).

 Гошкодеря (27), Голіков (35), Аржанов (50), Коваленко (55) — Кравчук (17), Деркач (33), Лиховидько (36), Одарюк (90).

«Чорноморець»: Кожухар, Голіков, Васильєв (Грачов, 62), Гошкодеря (Войтіховскій, 83), Норенков, Мусолітін (Хамелюк, 71), Ткачук, Коваленко (Воронін, 59), Ярошенко, Танчик (Павлов, 46), Аржанов .
 
«Гірник-Спорт»: Ситников, Пінчук, Кравчук, Деркач, Шопін, Ралюченко (Корольков, 55), Чепелюк, Лозовий (Одарюк, 68), Збунь (Суханов, 74), Батюшін, Ліховідько (Козлов, 81).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).
 
Арбітр: Олександр Шандор (Львів).
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил