Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 серпня 2019, 16:57
4169
1

Олімпік - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Після перемоги в першому турі дебютант Прем'єр-Ліги знову зіграє в Києві, але вже в гостях

| Оновлено 04 серпня 2019, 16:57
4169
1
Олімпік - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
В стартовому матчі чемпіонату країни, який нещодавно прозпочався, новачок елітного дивізіону ковалівської «Колос» створив, мабуть, головну сенсацію туру, обігравши, можна сказати, на нейтральному полі київського стадіону «Оболонь-Арена» учасника нинішньої Ліги Європи «Маріуполь». Більш того, програючи по ходу поєдинку, підопічні Руслана Костишина зуміли проявити характер і, забивши два голи у відповідь, здобули вольову перемогу. І це при тому, що в складі «Колоса» вперше зіграли в Прем'єр-Лізі відразу шість футболістів, а їх суперниками, в основному, були досвідчені гравці, деякі з них в різний час навіть запрошувалися до збірної України.
 
І ось у неділю для дебютантів із Ковалівки має бути нове випробування вже в особі донецького «Олімпіка», який до речі, теж проводить свої домашні матчі у Києві, правда, на іншому столичному стадіоні - «Динамо». Тепер гостям треба скоріше забути про попередній успіх і добре підготуватися до гри з командою, яка в першому турі поступилась іншому клубу, який піднявся до еліти, СК «Дніпро-1». Саме цей аспект, на мій погляд, має дуже важливе значення і, перш за все, тому, щоб у гравців «Колоса» впевненість у своїх силах не переросла в самовпевненість, а до нового суперника, нехай навіть приблизно рівного за силою, як і раніше залишилося поважне ставлення, а не зневажливе.
 
«Олімпік», звичайно ж, розраховував зовсім на інший результат у Дніпрі і тому намагатиметься компенсувати втрачені там очки в домашній грі з «Колосом». В донецькій команді теж є досить досвідчені і відомі в Україні футболісти, готові повести за собою своїх партнерів. Йдеться про воротаря Германа Пенькова, захисника Дмитра Гришка, гравців середньої лінії Павла Ксьонза, Сергія Політило, Геннадія та Євгенія Пасіча. Також є кілька досить непоганих легіонерів з різних країн, хоча їм ще потрібен час на адаптацію.
 
А ще в «Олімпіку» місяць як працює новий наставник Жуліо Сезар, який, напевно, мріє про свою першу перемогу в українській Прем'єр-Лізі. Після поєдинку з СК «Дніпро-1» він був дуже незадоволений початком матчу, коли в перші десять хвилин його підопічні пропустили два голи. Потім гра вирівнялася і гості могли забити, якби реалізували свої моменти. Так що висновки з поразки вже зроблені і донецькі футболісти налаштовані на позитивний для себе результат.
 
Додам, що раніше в чемпіонатах України суперники не зустрічалися.
 
Арбітром майбутнього матчу призначений Дмитро Крівушкін з Харкова. У минулому сезоні він двічі судив матчі за участю «Олімпіка», причому обидва рази, коли той грав з київським «Арсеналом». Одного разу донецькі футболісти програли 0:1, а потім здобули перемогу 2:0. Цікаво, що і з «Колосом» харківський рефері знайомий, адже судів його гру в першій лізі з ПФК «Суми». Тоді на виїзді команда з Ковалівки перемогла господарів поля з рахунком 6:0.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Олімпік»: Герман Пеньков, Роман Вантух, Абубакар, Дмитро Гришко, Іван Трубочкін, Геннадій Пасіч, Драман Салу, Павло Ксьонз, Сергій Політило, Фабіньо, Матар
 
«Колос»: Антон Яшков, Олексій Зозуля, Вадим Парамонов, Віталій Гавриш, Олександр Мігунов, Євген Задоя, Олег Ільїн, Євген Смірний, Вадим Мілько, Євген Морозко, Володимир Лисенко.
 

4 серпня, неділя

«Олімпік» — «Колос»
Київ. Стадіон «Динамо».19:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК — КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
 
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

5 найдовших серій без поразок в історії топ-4 футбольних ліг Європи
Футбол | 29 березня 2024, 14:41 0
5 найдовших серій без поразок в історії топ-4 футбольних ліг Європи

З'ясовуємо, чи варто чекати найближчим часом переписування рекордів від Баєра…

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.