Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 02 серпня 2019, 11:46
1777
1

Микита КАМЕНЮКА: «Будучност грала грубо»

Футболіст «Зорі» прокоментував перемогу в поєдинку з чорногорським клубом у Лізі Європи (1:0)

| Оновлено 02 серпня 2019, 11:46
1777
1
Микита КАМЕНЮКА: «Будучност грала грубо»
ФК Зоря. Микита Каменюка
Гравець луганської «Зорі» Микита Каменюка прокоментував перемогу над «Будучностю» (1:0) в матчі-відповіді 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.
 
- Можна сказати, що гра була до забитого гола. Після того, як ми забили, суперник, думаю, все зрозумів. Плюс, були ще видалення. Вони вплинули. «Будучност» грала грубо. Так вони діяли і в Чорногорії. Там суддя був більш лояльний до них. А вчора арбітр своїми діями показав, що так грати не можна.
 
Ясна річ, що уболівальникам подобаються яскраві матчі, коли багато забитих голів. Але головне — результат, і ми його добилися.
 
Сподіваємося і хочемо, щоб глядачів на трибунах було якомога більше. Будемо все робити для того, щоб подальші перемоги були більш яскравими.
 
Просимо вболівальників підтримувати нас. Ми ж не програли 0:3. Приходьте на футбол як в Лізі Європи, так і в чемпіонаті.
 
- За тиждень «Зоря» провела три матчі і здобула три перемоги. Що можеш сказати про фізичний стан команди?
- На це питання нехай краще відповість тренерський штаб. Багато хлопців у нас, які зіграли повні три гри. Ясна річ, втома накопичується, але після перемог легше відновлюватися.
 
- На вчорашньому матчі був присутній боксер Денис Берінчик.
- Так, вдалося з ним поспілкуватися. Побажали один одному успіхів. Він сказав, що по можливості постарається приїжджати на наші матчі. Сказав, що, якщо потрібна буде якась допомога, він обов'язково приїде і допоможе.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUTINHUILO
Противоречия сплошные...Никита,болельщик хочет видеть зрелище и платит за это деньги.То,что вы вчера продемонстрировали - неуважение к болельщикам.Они "проголосуют ногами"...