Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 серпня 2019, 08:20
41280
22

Телеканал Setanta Sports почав мовлення в Україні

Телеканал вже поширюється на платформі MEGOGO та інших

| Оновлено 02 серпня 2019, 08:20
41280
22
Телеканал Setanta Sports почав мовлення в Україні
Кадр трансляції
Спортивний телеканал Setanta Sports почав мовлення в Україні 1 серпня, як і було заплановано спочатку.
 
1 серпня Нацрада з телерадіомовлення України дозволив ірландському телеканалу віщати на території країни. Там відзначили, що Setanta Sports виправив всі недоліки, на які вказали телеканалу в липні.
 
Ввечері 1 серпня телеканал уже розпочав мовлення на платформі MEGOGO. Setanta Sports поки не включений до списків каналів в пакетах, але його трансляція вже йде на сайті як для комп'ютерів, так і для Smart TV.
 
Про включення каналу в свої пакети на даний момент повідомили такі провайдери: «Терра-Телеком» (Київська область), «Інфомир» (Одеса), «ЛокалНет» (Київ), «Бриз» (Одеса). Також телеканал буде доступний на ОТТ-сервісах: Megogo, Sweet TV, Divan TV, OLL.tv, YOUTV.
 
Телеканал Setanta Sports в Україні мовитиме російською та частково українською мовами. В ефірі будуть показані англійська Прем'єр-ліги, чемпіонат Шотландії, Чемпіоншип, Кубок Англійської ліги, Кубок Англії, НХЛ, НБА і Формула-1.
 
Оцініть матеріал
(51)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 04:32 1
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 34
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuriy_kent
Вот если и на Xtra tv появится, то это будет 10 из 10
Roman Yashchuk
https://cbilling.tv/?mode=signup&referral_id=607517
Спорт: Матч Премьер, Матч Премьер HD, Футбол, МАТЧ! Футбол 1, МАТЧ! Футбол 1 HD, МАТЧ! Футбол 2, МАТЧ! Футбол 2 HD, МАТЧ! Футбол 3, МАТЧ! Футбол 3 HD, Матч ТВ, Матч ТВ HD, Матч! Игра, Матч! Игра HD, Матч! Арена, Матч! Арена HD, Матч! Наш Спорт, КХЛ ТВ, КХЛ ТВ HD, Viasat Sport, Viasat Sport HD, Eurosport, Eurosport HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport Gold HD, Сетанта Спорт, Сетанта Спорт +, Сетанта Спорт HD UA, PL 1 HD, PL 2, PL 2 HD, Футбол 1, Футбол 1 HD, Футбол 2, Футбол 2 HD, Спорт 1, Спорт 2, XSport, M-1 Global, M-1 Global HD, МАТЧ! Боец, Бокс ТВ, Super Tennis HD, Точка Отрыва, Точка Отрыва HD, Русский Экстрим HD, Extreme Sports, Авто Плюс, Авто Плюс HD, Авто 24, Авто 24 HD, Драйв, Первый Автомобильный, Первый Автомобильный HD, Моторспорт ТВ HD
Roman Yashchuk
можу дати сайт на IPTV плейлист де є Російські наші канали споривні діскавері в HD до 500 каналів та 6$ в місяць або 0,06$ в годину коли переглядаєш! Там є сетанта UA матч тв Футбол1.2 Євроспорт в HD якості
Цікаво залишаю ссилку https://cbilling.tv/?mode=signup&referral_id=607517
vitaha33
На мегого вже транслюють, правда картинка така собі...
Владимир Яровой
ufc в live режиме уже в субботу ночью! что может быть прекрасней. кто переживал по поводу WTA тура, что сетанта не транслирует, то в канале Спорт 1, который так же есть в минимальном пакете телеканалов, в программе стоит СанХосе в 11:15, но не знаю кого показывать будет. Ребята оно реально стоит этих денег, за этим будущее уже и так ясно. Я не мог даже в пиратке находить норм трансляцию юфс, а тут такое удовольствие.
rus68
Звонил в техподдержку на OLL.tv, там ничего не знают))) Странно.
D.Lanskoy
Сейчас Мегого предлагает пакет Стартовый - бесплатно на 14 дней. Потом Сетанта будет идти в пакете Оптимальный за 97 грн в месяц.
D.Lanskoy
Не совсем то, что я ожидал, но хоть что-то. Сейчас на Мегого канал Сетанта входит в пакет Оптимальный за 97 грн. Все равно планировал подписаться на Мегого или СвитТВ, подожду, где и когда ещё появится Сетанта, и подпишусь.
Сан Саныч
Цена вопроса?