Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:09
3165
1

Маркус Браун – Жан Паскаль. Прогноз і анонс на бій

В ніч з 3 на 4 серпня в Нью-Йорку буде розіграно два пояси в напівважкій вазі

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:09
3165
1
Маркус Браун – Жан Паскаль. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene
В ніч з 3 на 4 серпня на арені Barclays Center в Нью-Йорку пройде цікавий вечір боксу. У головній події 28-річний американець Маркус Браун (23–0, 16 KO) в напівважкій вазі проведе перший захист титулів тимчасового чемпіона за версією WBA, а також WBC Silver проти 36-річного канадця Жана Паскаля (33–6–1, 20 KO).
 
Бекграунд
 
28-річний американець Маркус Браун, родом з Нью-Йорка, боксує в правосторонній стійці і відрізняється серйозними габаритами: зріст – 187 см при розмаху рук 192 см. Має хорошу техніку, яку відточив під час виступів на аматорському рингу. Дебютував в професіоналах в 2012 році, з тих пір не програв жодного бою, має 23 перемоги, з них 16 здобуті нокаутом.
 
У 2016 році Браун став чемпіоном США за версією WBC, перемігши за очками американця боснійського походження Радівоє Калайджіча. Потім здобув перемоги над Томасом Вільямсо, Шоном Монаганом і Леніним Кастільо, вийшовши тим самим на чемпіонські бої. У січні 2019 року Браун виграв одноголосним суддівським рішенням у шведа Баду Джека і завоював два пояси, які і буде захищати в ніч на неділю.
 
36-річний канадець Жан Паскаль вперше вийшов на профі-ринг в 2005 році. Він спочатку боксував у ваговій категорії до 76,2 кг, а потім піднявся вище. Серйозно поступається супернику в габаритах (зріст 179 см, розмах рук 183 см). Жан нокаутував 20 cупротивників, але й зазнав 6 поразок. Паскаль має великий досвід поєдинків на серйозному рівні і зустрічався з вкрай серйозною опозицією, в його суперниках були топові бійці двох вагових категорій.
 
З 2009 по 2011 рік Жан утримував пояс чемпіона світу WBC, який у нього відібрав знаменитий Бернард Хопкінс. Перший їх поєдинок завершився внічию, а в другому судді віддали перевагу Хопкінсу. Потім кар'єра Паскаля пішла на спад, хороші і невдалі бої чергувалися, він двічі поступився Сергію Ковальову, а також програв Елейдеру Альваресу (влітку 2017 року) і Дмітрію Біволу (в листопаді 2018 року). Втім, дуже серйозні імена значилися в його опонентах.
 

Цитати перед боєм
 
Маркус Браун: «Буде феєрверк. Це буде його останній ура, так що я знаю, що він буде битися як чемпіон. Я готовий до цього. Що б не зберігало майбутнє, після цього бою ми зберемося всі разом. Я просто зосереджений на тому, щоб показати хороший виступ і захистити свій титул. Тренувальний збір був дуже хорошим. У мене було кілька дійсно жорстких спаринг-партнерів. Я збираюся тримати свій план на гру в моєму задньому кишені. Але якщо нокаут прийде, то прийде, в суботу я покажу всі можливості, дані мені Богом. Моя довгострокова мета – бути об'єднаним і абсолютним чемпіоном у цій вазі. Спочатку і підкорю цей дивізіон, а потім вже буду думати про наступні кроки».
 
Жан Паскаль: «Це повинен бути відмінний поєдинок. Маркус – приголомшливий боксер, який добре підготується. Ми обидва знаємо, що викладемося в бою на повну. Я вже все бачив на рингу. Я готовий до будь-яких викликів. Маркус – салага, а я ветеран. Я планую показати йому, хто тут бос. Цей вечір боксу стане особливим для мене. Я сподіваюся, велика спільнота гаїтян в Нью-Йорку прийде, щоб подивитися на виступ. Я один з кращих боксерів в світі. Я завжди дуже наполегливо тренуюся. Я в будь-який момент готовий до викликів. Я знаю, що це буде нелегко. Але я ніколи не погоджувався на прохідні бої ні на одному з етапів своєї кар'єри».
 

Прогноз на бій
 
Найбільш імовірним результатом є дострокова перемога чемпіона Маркуса Брауна, який перевершує суперника в габаритах, в технічній потужності і атакуючому потенціалі. За Паскаля може говорити лише серйозний досвід, але витривалість у нього відсутня. Максимум, що він може зробити – це постаратися довести бій до підрахунку суддівських записок, де шансів у нього все одно буде замало.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Маркуса Брауна.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа
Футбол | 25 квітня 2024, 21:40 8
Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа

Тренер розраховує на Андрія в Лізі чемпіонів

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил