Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:29
2092
0

UFC. Колбі Ковінгтон – Роббі Лоулер. Прогноз і анонс на бій

Бій двох колишніх чемпіонів очолить турнір в Ньюарку

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:29
2092
0
UFC. Колбі Ковінгтон – Роббі Лоулер. Прогноз і анонс на бій
UFC
В ніч з 3 на 4 серпня одіозний Колбі Ковінгтон (14-1) зустрінеться з колишнім чемпіоном UFC у напівсередній вазі Роббі Лоулером (28-13). Бій повинен початися приблизно о 04:00 за київським часом.
 
Один з найяскравіших в медійному плані бійців UFC - Колбі Ковінгтон проведе поєдинок вперше з червня 2018 року. Скандальний американець рік тому завоював титул тимчасового чемпіона, впевнено перемігши Рафаеля Дос Аньоса. Однак ця перемога ще більше запаморочила голову 31-річному «Хаосу». Ковінгтон давно копіює витівки Конора Макгрегора, зачіпаючи і своїх опонентів, і бійців інших категорій. Моментами заяви Колбі виглядають безглуздо, але до своєї персони він давно прикував увагу.

 
Через кілька місяців після перемоги Ковінгтон мав шанс оскаржити повноцінний пояс чемпіона в бою з Тайроном Вудлі, але Колбі, який довгий час зачіпав чемпіона, з цього поєдинку зіскочив. Спочатку він вимагав більше часу на підготовку, потім говорив про травму. В результаті титульний поєдинок від нього відійшов, так само як і пояс тимчасового чемпіона. Дена Вайт відсунув Колбі на другий план. Як результат - зараз чемпіоном є Камару Усман, який раніше котирувався набагато нижче Ковінгтона.
 
Не виступаючи більше року в UFC інтерес до Колбі поступово почав згасати, тому боєць вирішив прийняти бій з Роббі Лоулером. Цікаво, що спочатку Роббі повинен був провести реванш з Тайроном Вудлі, але останній отримав травму. Спас цей кард якраз Колбі Ковінгтон. З великою часткою ймовірності, в разі перемоги над Лоулером, Колбі вдруге отримає шанс на бій за звання чемпіона, де на нього чекає Усман.
 
37-річний Роббі Лоулер є живою легендою UFC. Один з найяскравіших представників промоушена, «Нещадний» за свою 18-річну кар'єру влаштовував видовищні поєдинки в UFC та Strikeforce, які вже стали класикою. Однак в останні роки Роббі дещо розгубив свій запал. Після того, як Роббі втратив свій титул, поступившись Тайрону Вудлі в 2017-му році, він провів три поєдинки, у двох поступився і лише в одному переміг.
 
 
Лоулер переміг Дональда Серроне, а після цього зазнав двох поразок від Рафаеля Дос Аньоса і Бена Аскрена. Протягом усієї кар'єри Роббі провів безліч поєдинків з кращими бійцями дивізіону. Лоулер - яскравий ударник, який не любить боротьбу, від чого дуже часто страждав. Згодом він попрацював над своїм джиу-джитсу і його стало не так просто затягнути в партер, але все-ж боротьба є його слабким місцем.
 
Прогноз на бій:
 
У спортивному плані Колбі Ковінгтон - заслужено претендує на пояс чемпіона. 31-річний боєць має серію перемог з 6-ти поєдинків поспіль. В останніх поєдинках він впевнено розібрався з Майєю і Дос Аньосом. Колбі фізично міцний і витривалий спортсмен, який постійно йде вперед, чинячи тиск на суперника. За цим показником Ковінгтон є фаворитом, він може тримати високий темп бою, він молодший і азартніший. Головне завдання Колбі - повалити суперника. Завдання Лоулера - працювати на дистанції і грамотно зустрічати свого суперника. Раніше йому вдавалося зупиняти агресивних базових борців (Джонні Хендрікс, Джош Хосчек), але в останньому бою він досить швидко поступився експерту в боротьбі Бену Аскрену. Також Лоулер пройшов свій пік і навіть в боях з ударниками останнім часом не демонструє минулої прудкості.
 
 
Рекомендована ставка на бій - перемога Ковінгтона рішенням суддів.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.