Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 лютого 2021, 00:55
2554
0

Сергій СЕРЕБРЕННІКОВ: «В Брюгге потрібно побоюватися Ванаку і Вормер»

Головний експерт з Бельгії застеріг «Динамо» від недооцінки суперника

| Оновлено 25 лютого 2021, 00:55
2554
0
Сергій СЕРЕБРЕННІКОВ: «В Брюгге потрібно побоюватися Ванаку і Вормер»
ФК Брюгге. Ханс Ванакен

Нині Сергій Серебренніков успішний агент, а на початку 2000-х він пограв в складі «Динамо» і «Брюгге».

«Брюгге» - один з найстабільніших клубів Бельгії. Це стосується і фінансів, і трансферів, і цілісності стратегії. Ведеться дуже серйозна кадрова робота - більше 2-3 гравців в рік з команди ніколи не йде. Більш того, прізвища тих, хто покине клуб, відомі заздалегідь, що дозволяє завчасно турбуватиметься заміною.

Крім того, в команді існує адекватна ротація, що дозволяє уникнути провалів у внутрішньому чемпіонаті».

«В останні кілька років команда або виграє, або залишається другою, але при цьому не віддає чемпіонство без бою. Ось і в останньому сезоні «Брюгге» не дотягнув до «Генка» всього два очки. Причому, заключну стадію турніру чорно-сині провели краще колишньої команди Руслана Малиновського».

«Як вони пыдсилилися? Три головних придбання - центрбек з празької «Славії» Симон Делі, лівий захисник - наш Едуард Соболь, а також досить непоганий нападник Девід Окереке з «Спеції». Але є і втрати - дві головні - кращий бомбардир команди Веслі, який переїхав в «Астон Віллу» (бразилець обійшовся англійському клубу в 25 мільйонів євро) і центрбек Денсвіл, що був одним з лідерів «Брюгге» по духу».

«Кого варто побоюватися? В першу чергу, - Ханса Ванаку. Це мозок команди: дуже специфічний гравець, який здається тягучим, високим, нескладним, але має високий ступінь інтелекту, хорошие баченням поля і тонкий пас. До того ж, у нього дуже хороша статистика. Зазначу також іншого центрального хавбека Руда Вормер, який заслуговує на статус «моторчика». Цей хлопець знаходиться в грі всі 90 хвилин. Крім того, у Клемана є варіанти посилення гри з лави.

У числі гравців, які нерідко знаходяться «в листі очікування», але можуть стати «джокерами» - Арно Данджума і Еммануель Денніс Бонавентуре. Коли вони на полі, від них завжди йде небезпека. Ну і не забував би про наявність Діатто, який грав за збірну Сенегалу в фіналі недавнього Кубка Африки».

«Брюгге» - дуже непогана команда: у них, є думка в середині поля і швидкість на флангах, а також індивідуальна майстерність гравців, про яких я сказав вище. Про слабкості поки говорити важко: в команді новий тренер, нова схема, нові гравці. Але аналізувати командні дії без реальної їжі для роздумів немає сенсу.

У будь-якому випадку, я думаю, що нас чекає цікава дуель, в якій важко віддати перевагу одній зі сторін. На сьогодні шанси складають 50 на 50, але після першої гри у нас буде більше інформації, а разом з нею і ясності», - сказав Серебренніков.

Перший матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» зіграє в Брюгге 6 серпня. Гра у відповідь відбудеться 13 серпня на НСК «Олімпійський» в Києві.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.