Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 30 липня 2019, 12:25
4396
0

Підгрушна повертається в біатлон після міокардиту

У жіночої збірної України всі найсильніші поїдуть на літній чемпіонат світу

| Оновлено 30 липня 2019, 12:25
4396
0
Підгрушна повертається в біатлон після міокардиту
Sport.ua. Олена Підгрушна
Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Валерій Лесников розповів про стан здоров'я Олени Підгрушної, яка пропустила кінцівку минулого сезону через міокардиту, а також про формування складу на літній чемпіонат світу:
 
«Вносилися деякі корективи щодо підготовки Олени Підгрушної, тому що вона поки що перебуває в більш заощаджуючому режимі. У неї своя програма підготовки, а всі інші дівчата працюють згідно з планом. На контрольну гонку ми не планували ставити Олену, і думаю, що перші серйозні гонки у неї будуть ближче до вересня. Вона ще повинна пройти планове медичне обстеження перед виїздом в гори, будемо аналізувати її стан, подивимося, що скажуть лікарі. 
 
Поки все було нормально, лікарів її стан влаштовував, тому ми досить плавно втягуємося, без форсажу форми. Найголовніше в цьому випадку – не нашкодити. В принципі по роботі вона підтяглася, деякі тренування робить на рівні з іншими дівчатами, так що дивимося оптимістично на її перспективи.
 
Збір в Отепя пройшов добре, погода не завадила. Було не жарко, не холодно, невеликі дощі перепадали, але в основному між тренуваннями. Один раз тільки ми намокли, а так з усіма планами, з усіма навантаженнями дівчата впоралися. У жінок все найсильніші поїдуть на літній чемпіонат світу. 16 серпня в нас запланована контрольне тренування в Італії. Туди під'їде група Шамрая – сестри Семеренко, а також Олег Меркушин підвезе своїх дочок.
 
Контрольну ми вирішили провести в Тоблахі, так би мовити, на нейтральному полі. Це трошки нижче ніж Обертілліах, де ми будемо проходити підготовку, і Антхольц, де будуть тренуватися дві інші групи. Ми вже замовили стрільбищі, нас включили в графік. У перший день у нас буде переглядове тренування, а на другий вже проведемо контрольну гонку. Після неї зможемо оголосити склад на чемпіонат світу. При цьому, контрольну в Отепя ми в розрахунок брати не будемо. Ми її провели як зріз по певному етапу підготовки, а до чемпіонату світу від неї ще далеко».
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.