Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 липня 2019, 18:57
6015
3

Десна – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

З думками про реванш

| Оновлено 30 липня 2019, 18:57
6015
3
Десна – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
zaxid.net

У вівторок, 30 липня, «Десна» зіграє перший матч свого другого сезону у Прем’єр-лізі, приймаючи «Львів». Нагадаємо, що у березні цього року «Десна» у вирішальному для себе матчі на своєму полі поступилася саме «Львову» і в підсумку не потрапила до першої шістки кращих команд чемпіонату.

Це буде лише третя зустріч суперників у Прем’єр-лізі, а попередні дві завершилися домашніми поразками господарів поля. Дебютна зустріч відбулася 7 жовтня минулого року на «Арені Львів» і завершилася перемогою «Десни». «Чернігівські» голи забивали Артем Фаворов, який оформив дубль, та Олександр Філіппов. А в складі львівського клубу відзначився бразилець Бруно. Матч-відповідь у Чернігові приніс вже перемогу «Львову» - завдяки влучному удару іншого бразильця Педро, для якого це був перший гол в Україні. У підсумку «Львів» залишився у першій шістці команд, де посів останнє місце, а «Десна» у другій шістці зайняла друге місце, поступившись втішним призом «Ворсклі».

Під час літнього міжсезоння обидва суперники провели чимало контрольних матчів, у яких було задіяно багато гравців, які знаходилися на перегляді. У підсумку новачками команди Олександра Рябоконя стало чимало гравців, в тому числі і вихованець львівського футболу Орест Кузик, а також Артур Западня, який у минулому сезоні захищав кольори саме «Львова». До речі, враховуючи цей фактор, перед грою з львівським клубом Западня зауважив: «Потрібно просто не дивитися на суперника та грати у той футбол, в який ми граємо. Тоді буде все добре з результатом».

В складі «Львова» також відбулися певні кадрові ротації. На зміну одним бразильцям прийшли інші, серед яких під час міжсезоння добре проявив себе Ренан Олівейра. Загалом же «Львів» представив журналістам на «Арені Львів» сім новачків. Ось передматчева думка наставника львівського клубу Богдана Блавацького: «Вважаю, що наші команди є приблизно рівними. У певних ігрових компонентах у нас є перевага, а в чомусь солідніше виглядає «Десна». Думаю, що гра буде дуже непростою. Але я задоволений тим фактом, що хлопці продовжують прогресувати, а у колективі панує хороша атмосфера після перемог в останніх контрольних матчах».

До Чернігова «Львів» вирушив з безнічийним гостьовим клубним рекордним серіалом, який в УПЛ з 9 грудня 2018 року триває 8 матчів: 4 перемоги і 4 поразки. Гравці «Львова» можуть забити 50-й гол в Прем’єр-лізі, а «Десна» - зазнати 10-ї домашньої поразки в чемпіонатах. Арбітром матчу призначено Дениса Шурмана, при якому обидва суперники ще не програвали в УПЛ: «Львів» – у двох матчах (перемога та нічия), а «Десна» один раз зіграла внічию.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Орієнтовні склади:

«Десна»: Литовка, Єрмаков, Гітченко, Приндета, Д. Фаворов, Огіря, Кузик, Калитвинцев, Западня, А. Фаворов, Філіппов.

«Львів»: Бандура, Мартан, Адамюк, Борзенко, Приймак, Рафаел Сабіно, Педро, Алваро, Пернамбуко, Ренан Олівейра, Бруно.

30 липня, вівторок

«Десна» — «Львів»
Чернігів. Стадіон імені Ю.Гагаріна. 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДЕСНА — ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 


 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ростик Карпа
Всіх з початком сезону))
y-grec
Хоть я и за Десну, я думаю, что будет сухая ничья.
Что у Десны, что у Львова в заключительной части сезона были проблемы с реализацией моментов, не похоже пока, что они решены
Shevchenka2019
У фек@л абонементів нема. Без фанатів,без традицій,без абонементів касок @мн@!