Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 28 липня 2019, 15:14
3148
0

Хосе Карлос Рамірес – Моріс Хукер. Прогноз і анонс на бій

Об'єднавчий поєдинок пройде в ніч з 27 на 28 липня в Арлінгтоні

| Оновлено 28 липня 2019, 15:14
3148
0
Хосе Карлос Рамірес – Моріс Хукер. Прогноз і анонс на бій
Sporting News. Хукер і Рамірес
В ніч з 27 на 28 липня на арені College Park Center в американському Арлінгтоні (США) відбудеться об'єднавчий бій за титули чемпіона світу за версіями WBC і WBO в першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) між американцями Хосе Карлосом Раміресом (24–0, 16 KO) і Морісом Хукером (26–0–3, 17 KO).
 
Це вкрай цікавий дивізіон. У ньому українець Віктор Постол є обов'язковим претендентом на пояс WBC. Американці Реджис Прогрейс і Джош Тейлор повинні незабаром провести об'єднавчий бій в рамках фіналу Всесвітньої суперсерії. Крім того, саме в цій вазі Максим Дадашев зазнав в буквальному сенсі фатальної поразки від пуерторіканця Субріеля Матіаса.
 
Для 26-річного Хосе Карлоса Раміреса це третій захист титулу WBC, який він утримує з березня 2018 року. У попередньому бою він переміг роздільним рішенням суддів 30-річного співвітчизника Хосе Зепеду.

29-річний Моріс Хукер виграв вакантний пояс WBO в червні 2018 року у Террі Фленагана розділеним рішенням суддів. Після цього двічі захистив пояс, перемігши Алекса Сауседо і Міккель Леспьєра.
 
 
Цитати перед боєм
 
Хосе Карлос Рамірес: «Я розглядаю цей бій як найбільший в моїй кар'єрі. Я дуже скромний і працьовитий чемпіон і тренуюся щосили. У мене є ця енергія, яку я ніколи не відчував раніше, і це пов'язано з масштабом поєдинку. Фанатів чекає захоплююча битва, потенційний бій року. Такі бої, коли два промоутера хочуть співпрацювати один з одним і влаштовують подібне, не відбуваються занадто часто. Я вдячний за цю можливість промоутеру, і я йду на велику жертву, виступаючи на DAZN замість ESPN. Це мрія, що стала реальністю».
 
Моріс Хукер: «Люди кажуть, що це буде важкий бій, і я сподіваюся, що це так. Він почне агресивно йти на мене в перших раундах і буде наносити ці ліві хукі. Але я буду залишатися спокійним і розслабленим, тому що для мене в чемпіонському бою бій дійсно починається в четвертому чи п'ятому раунді. Я буду використовувати свій джеб в перших раундах, витримаю його натиск, і він втомиться. А потім я перехоплю ініціативу, піду вперед і нокаутую його, так як він не вміє боксувати другим номером. Я високий, у мене довгі руки, у мене є сила, тому я змушу його пристосовуватися до мене, і я завдам йому болю».
 
Церемонія зважування
 
За добу до бою відбулася офіційна церемонія зважування. Хукер і Рамірес показали однакову вагу перед боєм – 63,3 кг (139,5 фунтів).
 


Прогноз на бій

Не так часто можна спостерігати за ситуацією, коли непереможені досі бійці б'ються за два чемпіонські пояси. Відповідно, на кону стоїть дуже багато, і ціна помилки велика. Оскільки ніхто не збирається поступатися, бій цілком може продовжитися все відведені 12 раундів. Швидше за все, за суддівськими записками виграє Рамірес, оскільки він може діяти трохи активніше за суперника і в цілому є більш вмілим боксером.

Рекомендована ставка на бій – перемога Раміреса за очками.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 23:34 49
Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті

Марта здобула найбільш високорейтингову перемогу в кар'єрі, здолавши Коко Гофф

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.