Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 листопада 2021, 02:03
4421
1

Сергій Богачук – Фернандо Марін. Прогноз і анонс на бій

24-річний український боксер очолить вечір боксу в Голлівуді

| Оновлено 06 листопада 2021, 02:03
4421
1
Сергій Богачук – Фернандо Марін. Прогноз і анонс на бій
AFP. Сергій Богачук
В ніч з 28 на 29-те липня в Голлівуді в клубі Авалон відбудеться вечір боксу. У головному бою непереможений український боксер Сергій Богачук (14-0, 14 КО) зустрінеться з мексиканцем Фернандо Маріном (16-3-3, 13 КО).
 
24-річний український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук проведе черговий бій в США. Уже кілька поєдинків поспіль Богачук очолює вечори боксу на арені відомого клубу The Avalon в Голлівуді.
 
Уродженець Вінниці Сергій Богачук є одним із яскравих проспектів середньої ваги. Професійну кар'єру Сергій почав два роки тому і за цей час здобув 14 перемог. Всю профі-кар'єру провів в США, за винятком одного поєдинку в Росії проти Ніколоза Гвініашвілі. А так, більшість боїв Сергія припадають на арену The Avalon, де проходять боксерські вечори промоутера Тома Леффлера.
 
За два роки Богачук встиг себе зарекомендувати як потужний і технічний боксер. У США вже має прізвисько - El Flaco (худий). Звичайно рекорд Богачука бездоганний, але більшість поєдинків поки явно прохідні. 24-річного боксера не кидають під серйозних суперників, дозволяючи йому лупцювати джорніменів. В останніх кількох боях опозиція з'являється більш статусна. В активі Богачука перемоги над досвідченими Клеотісом Пендарвісом (21-5) і Фредді Ернандесом (34-10). Тепер Сергія чекає зустріч з досвідченим мексиканцем Фернандо Маріном.
 
31-річний El Cacho (Голуб) Марін всю свою кар'єру провів в Мексиці, борючись проти місцевих суперників. У його послужному списку немає знакових імен. Останнім часом Фернандо чергує поразки від перспективних бійців з перемогами над невідомими прохідними суперниками.
 
Судячи за статусом в цьому бою для Богачука підготували чергового прохідного суперника. По котируваннях букмекерів українець є явним фаворитом цього протистояння.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Богачука.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tanok1975
Посмотрел бои Сергея. Теперь я понимаю почему он открывает вечера бокса. Жесткое рубилово с начала и до конца. Нереальный пресинг. Очень не плохое сочетание апперкотов и ударов по корпусу. И самое главное что без остановки! Да конечно до чемпионских боев он врядли дотянет но очееь зрелищно. Тем кто любит рубилово, а не интелектуальный бокс саме то. В стиле Беренчика, на более статично. Удачи и ЗДОРОВЬЯ.