Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 28 липня 2019, 15:15
4521
0

UFC 240. Макс Холлоуей – Френкі Едгар. Прогноз і анонс на бій

Представляємо головний поєдинок турніру UFC 240 в Едмонтоні

| Оновлено 28 липня 2019, 15:15
4521
0
UFC 240. Макс Холлоуей – Френкі Едгар. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie
В ніч з 27 на 28 липня чемпіон UFC у напівлегкій вазі Макс Холлоуей з США (20–4) проведе наступний захист титулу на турнірі UFC 240, який відбудеться в Едмонтоні (Канада). Його суперником буде американець Френкі Едгар (23–6–1). Бій повинен початися приблизно о 07:00 за київським часом.
 
Цей поєдинок планувався вже двічі, на UFC 218 у кінці 2017 року, а потім на UFC 222 через чотири місяці, але обидва рази зустріч була скасована через травми спортсменів. Тепер же боси UFC вирішили, що досить це терпіти, та перестрахувалися на випадок непередбаченої травми бійців мейн-івенту UFC 240. Топовий напівлегковаговик Алекс Волкановськи зараз знаходиться в Едмонтоні і готовий в останній момент замінити Холлоуея або Едгара. Австралієць навіть пройшов зважування разом з іншими бійцями карда.
 
27-річний Макс Холлоуей в останньому поєдинку за тимчасовий титул в легкій вазі поступився Дастіну Порьє на UFC 236 в квітні в результаті підрахунку суддівських записок і не зумів заволодіти двома поясами одночасно. Уродженець штату Гаваї в серпні 2013 року зійшовся у двобої з Конором Макгрегором і поступився рішенням суддів, але виглядав гідно. З тих пір у Макса була вражаюча безпрограшна серія з 13 боїв в UFC, яку перервав лише Порьє. До того Холлоуей двічі фінішував бразильця Жозе Алдо, а в грудні на UFC 231 зробив з Брайана Ортеги криваве місиво.
 
37-річний Френкі Едгар не виходив в октагон вже більше року. У квітні 2018 року він переміг рішенням суддів Куба Свансона, а перед тим зазнав фіаско в першому раунді від Брайана Ортеги. Дебютував Френкі в UFC в 2007 році. У далеких 2010 і 2011 роках Едгар володів поясом чемпіона UFC у легкій категорії, але потім двічі в титульних боях поступився Бенсону Хендерсону. Потім ще було дві поразки від Жозе Алдо, між якими серія з п'яти перемог поспіль.
 

Цитати перед боєм
 
Макс Холлоуей: «Френкі – це мужик. Йому плювати, поважаєте ви його чи ні. Він все одно робить свою справу. Подивіться, чого цей хлопець домігся в нашому дивізіоні при такому низькому зрості. Так що я не можу дочекатися бою. Такого роду поєдинки мене інтригують. Цей хлопець – справжня легенда. І, якщо його досі не ввели в Зал слави, то для мене він вже давно там. У мене до нього немає нічого, крім поваги. У моїх боях я кожен раз різний. 27 липня ви знову побачите іншого хлопця. Порьє, який був в квітні, я б убив його зараз. Тут немає ніякого порівняння. Іноді потрібно зійти вниз, щоб піднятися на високі сходи».
 
Френкі Едгар: «Я збираюся зайти в октагон і спробую фінішувати Макса. Він – дуже міцний хлопець, тому ми подивимося, чи вийде у мене це. Моя головна мета – перемога. Я хочу, щоб Макс почав в собі сумніватися. Я буду битися так, як і раніше. У мене виходить відмінно змішувати боротьбу і ударну техніку, і це мій ключ до перемоги. Я поєдную техніки краще, ніж будь-хто. Я просто повинен бути краще протягом 25 хвилин. Я буду тиснути на Макса і змушувати його робити помилки. Я буду боротися на межі своїх можливостей. Мені здається, що, якщо я зможу підключити приховані резерви, то я обов'язково вийду з клітки з поясом».
 
Церемонія зважування
 
Обидва бійці показали вагу 145 фунтів (65,8 кг), вклавшись в ліміт напівлегкій ваговій категорії.
 

Прогноз на бій
 
Макс є домінуючою силою в напівлегкій дивізіоні і повинен виконати свою роботу. Він перевершує Френкі в габаритах і виглядає непереможним в цій вазі. Відмінно працює джебом, що завжди приносить суперникам серйозні проблеми. А ось Едгару весь час не щастить в гучних поєдинках. Букмекери оцінюють перемогу Макса коефіцієнтом 1.18, а при ставці на виграш Френкі можна отримати в 5 разів більше.
 
Рекомендована ставка на бій – дострокова перемога Макса Холлоуея.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 153
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.