Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 липня 2019, 10:12
2005
0

Реал - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч МКЧ

Мадридське дербі в США

| Оновлено 26 липня 2019, 10:12
2005
0
Реал - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч МКЧ
as.com

В ніч з п'ятниці на суботу в рамках Міжнародного Кубка чемпіонів відбудеться мадридське дербі між «Реалом» та «Атлетіко». «Галактікос» раніше провели на турнірі два матчі, в яких зуміли розжитися тільки двома очками (поразка від «Баварії» і перемога по пенальті у зустрічі з лондонським «Арсеналом»), а «матрацники» протистояли мексиканській «Гвадалахарі» (переможця визначала серія пенальті, в якій точнішими були футболісти «Атлетіко»).

У зв'язку з «Королівським клубом» в дане міжсезоння з'являється чимало трансферних чуток. Головна з них пов'язана з можливим від'їздом з «Реала» Гарета Бейла. Навіть наставник
«вершкових» Зінедін Зідан обмовився, що не розраховує на валлійця, але потім змінив риторику, стверджуючи, що говорити про перехід Бейла передчасно. Як би там не було, валлієць, як і раніше, знаходиться з «Реалом» і бере участь в Міжнародному Кубку чемпіонів. На рахунку Гарета значиться результативний удар у матчі з «канонірами».

Також близький до прощання з «галактікос» Хамес Родрігес, який повернувся з оренди в «Баварії». Причому цілком імовірно, що колумбієць перейде саме в «Атлетіко» і таким чином продовжить кар'єру в іншому мадридському клубі. Хамес отримав додатковий час для відпочинку після участі в Кубку Америки і тільки на початку цього тижня повернувся в столицю Іспанії. Крім того, «вершкові» домовилися про оренду Дані Себальоса лондонському «Арсеналу». Незрозуміла подальша доля українця Андрія Луніна, який поки тренується з основним складом мадридського колективу.

Кілька слів про придбання «галактікос». Потроху звикають до нового для себе клубу Еден Азар і Лука Йович. З урахуванням придбання Ф.Менді, Мілітао і Родріго «Королівський клуб» виклав на трансфери досить велику суму. Але чи не головна трансферна ціль Зінедіна Зідана все ще знаходиться поза «Реалом». Йдеться про Поля Погба. Француз виявляв бажання перебратися до складу іспанського гранда, але «Манчестер Юнайтед» категоричний, вимагаючи за Погба не менше 180 мільйонів євро. Чи домовляться клуби, дізнаємося вже скоро.

Негативним моментом для «Реала» стала травма Марко Асенсіо, яку він отримав у поєдинку проти «Арсеналу». Діагноз медиків виявився невтішним - розрив передніх хрестоподібних зв'язок і зовнішнього меніска лівого коліна. Асенсіо чекає операція і він може пропустити весь наступний сезон.

«Атлетіко» цього літа став одним з учасників скандального переходу Антуана Грізманна в «Барселону». «Матрацники» вважають, що їх, даруйте, «кинули на бабки» і навіть звернулися до Ла Ліги з проханням заблокувати трансфер форварда. Крім того, покинули «Атлетіко» Лукас Ернандес і Родрі. Також близький до переходу в «Мілан» Анхель Корреа, а Філіпе Луїс і Хуанфран не стали продовжувати контракт з мадридцями. З придбань відзначимо підписання Кірана Тріпп'єра, Маркоса Льоренте і талановитого португальського форварда Жоау Феліша.

Що ж, Дієго Сімеоне належить надалі вирішувати непросту задачу. Багаторічні лідери «Атлетіко» покинули команду, і тепер потрібно в короткі терміни поставити гру з новими виконавцями. Перш за все, це стосується атакуючої лінії, яка втратила свого основного голеадора.

Але повернемося безпосередньо до поєдинку «Реала» і «Атлетіко». Дербі - воно і на Міжнародному Кубку чемпіонів залишається дербі, так що від протистояння мадридських клубів цілком можна очікувати безкомпромісну боротьбу за результат. Підтверджують непримиренність дуелі і слова молодого захисника «галактікос» Адріана Де Ла Фуенте: «Дербі однаково сприймається і кантерано, і першою командою, будь то товариський чи офіційний матч. Ми збираємося виграти».

Орієнтовні склади:

«Реал»: Куртуа - Карвахаль, Начо, Рамос, Менді - Васкес, Модріч, Кроос, Азар - Йович, Бензема.

«Атлетіко»: Облак - Тріпп'єр, Савич, Ермосо, Лоді - Вітоло, Корреа, Сауль, Лемар - Мората, Коста.

27 липня, субота

«Реал» – «Атлетіко»
Іст-Рутерфорд (США). Метлайф Стедіум. 02:30
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 34
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

ГВАРДІОЛА: «Брайтон ніколи не здається. Ми обіграли хорошу команду»
Футбол | 26 квітня 2024, 01:42 1
ГВАРДІОЛА: «Брайтон ніколи не здається. Ми обіграли хорошу команду»

Іспанець задоволений перемогою над «Брайтоном»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.