Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 липня 2019, 19:24
9623
5

Дадашев переніс інсульт під час бою з Матіасом

Російському боксеру стало погано прямо під час поєдинку

| Оновлено 25 липня 2019, 19:24
9623
5
Дадашев переніс інсульт під час бою з Матіасом
Instagram. Максим Дадашев
28-річний російський боксер Максим Дадашев, який помер 23-го липня після бою з Субріелем Матіасом, переніс інсульт прямо під час поєдинку.
 
«Хочете знати, що таке справжня сила духу, вища воля до перемоги? Що значить бути воїном, воїном по життю? Перегляньте цей бій і знайте, що, коли ви ставите питання, як Макс з його рівнем захисту пропускає стільки ударів, згідно з висновком його лікаря, він вже переніс інсульт і продовжував бій, відчуваючи страшну, нелюдську біль, втрачаючи орієнтацію, але він не здався, він мільйон разів піднімався з колін від ударів долі, йшов вперед і ніколи не здавався!!!», — йдеться у записі в Instagram Дадашева.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хотите знать, что такое истинная сила духа, высшая воля к победе? Что значит быть воином , воином по жизни ? Пересмотрите этот бой и знайте, что когда вы задаетесь вопросом, как Макс с его уровнем защиты пропускает столько ударов, согласно заключению оперировавшего его врача, он уже перенёс инсульт и продолжал бой, испытывая страшную, нечеловеческую боль, теряя ориентацию, но он не сдался, он миллион раз поднимался с колен от ударов судьбы, шёл вперёд и никогда не сдавался!!!

Публикация от Maxim MADMAX Dadashev (@dadashev__m)

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
С каждого такого случая надо делать выводы. Умные люди так и делают. Мог ли он остаться в живых, если бы дал согласие на остановку боя? Не уверен, но все таки шанс был... И не надо тут кричать о патриотизме, боевом духе и так далее. Он не подумал о семье, своем ребенке, своих родителях.... Ради чего?!?!?! Он им всем нужен был ЖИВЫМ!
Олексій Коваль
Вопрос скорее к медицинскому сопровождению боя, до боя, во время и в момент окончания, как допустили такое
Вова Чертрогатый
главный вопрос - зачем?
bonv
Поважаю. Як мужика.